Open aanhangers
De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Open aanhangers

Producten in deze categorie

Open aanhanger verhuur

Een open aanhanger is een verzamelnaam voor een aantal typen aanhangwagens. Zo bent u bij ons aan het juist adres om een plateauwagen te huren, bakwagen enkelas verhuur en bakwagen tandemas verhuur. Een plateauwagen huren doet u over het algemeen indien u wat zwaardere en grotere goederen moet vervoeren. Daarnaast bevinden de wielen van een plateau aanhangwagen zich onder de bak waardoor het laden en lossen van uw goederen gemakkelijk gedaan kan worden. U kunt zelf het beste bepalen of u voor uw werkzaamheden een kleinere aanhanger nodig heeft zoals een enkelas of tandemas of dat u een plateauwagen moet huren omdat u hiermee van alle gemakken voorzien bent.

Open aanhangwagen huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Als u de keuze hebt gemaakt om een enkelasser, tandemasser of plateauwagen huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant, dan kunt u op verschillende manieren een reservering plaatsen.

Naast de mogelijkheden voor direct contact zoals Whatsapp of telefonisch kunt u bij ons ook een reservering plaatsen via de website. Op de pagina van de trailer die u wilt huren kunt u gemakkelijk het reserveringsformulier invullen. Nadat wij de beschikbaarheid hebben gecontroleerd ontvangt u van ons altijd een bevestiging of de reservering akkoord is.

Op de datum dat u de aanhangwagen komt ophalen dient u een officiële huurovereenkomst te ondertekenen. Met deze overeenkomst bent u er zeker van dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tevens geeft het u zekerheid voor eventuele politiecontroles onderweg. Vervolgens kunt u na het betalen van de borg gebruik maken van de huur aanhangwagen.

Zodra de wagen in dezelfde staat terug gebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de aanhangwagen die u komt huren. Heeft u nog extra accessoires, zoals spanbanden of een ladingnet nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren. Wij willen u attenderen dat onze plateau aanhangwagens vaak gehuurd worden, dus wilt u een plateauwagen huren? Dan raden wij u aan tijdig uw reservering te plaatsen.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor een open aanhangwagen huren in Zeeland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 324 beoordelingen