Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Wilt u een nieuwe of tweedehands aanhangwagen kopen? Dan bent u bij Aanhangwagens West Brabant aan het juiste adres.

Dankzij ons uitgebreide assortiment bent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant aan het juiste adres wanneer u een aanhang wagen kopen wilt. Wij zijn een van de belangrijkste verkooppunten van aanhangers in de provincie Noord-Brabant en hebben talloze tweedehands en nieuwe modellen op voorraad. Bij ons vindt u dan ook altijd een auto aanhangwagen te koop die bij uw wensen past. Daarbij kunt u rekenen op zeer scherpe prijzen, uitgebreide service, korte levertijden, uitgebreide nazorg en een gemakkelijke transportservice.

Aanhangwagens kopen? Kies het juiste exemplaar

Aanhangers zijn er in allerlei varianten. Een belangrijk verschil is of er sprake is van een open of gesloten aanhanger. De wijze waarop de bak is opgebouwd bepaalt in grote mate welke goederen of materialen u ermee kunt vervoeren. Behalve dat is het ontwerp ook doorslaggevend voor de aard van de lading waarvoor een specifieke wagen kan worden gebruikt. Heeft u bij het kopen van een aanhangwagen het transport van een motor of boot als intentie? Dan is een ander type nodig dan wanneer u een aanhanger kopen wilt voor bloemen, groente, vlees of andere koel- of vriesproducten. Doordat ons aanbod uit verschillende modellen bestaat, hebben wij altijd het juiste exemplaar voor u. U kunt kiezen voor een nieuwe auto aanhangwagen die te koop wordt aangeboden, een occasion of een inruilaanhanger.

Gesloten of open aanhangwagen kopen

Naast het vervoeren van vrachtgoederen kunnen aanhangers tevens andere doelen dienen. Een goed voorbeeld daarvan is de paarden- of veetrailer, die speciaal ontworpen is voor het transport van levende have. Anderzijds is het ook mogelijk om aanhang wagens te kopen waarvan het design een duidelijke functie heeft die niet is toegespitst op specifieke ladingen. Denk daarbij aan sanitair- en schaftwagens, promotie-, beurs-, verkoop- en presentatiemodellen en rijlesaanhangers. Bij het kopen van deze aanhangwagens zult u echter evengoed een duidelijk beeld moeten hebben van wat u nodig heeft. En ook als u een dergelijke gesloten aanhangwagen zoekt, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Onze grote voorraad stelt u in staat om alle modellen eenvoudig met elkaar te vergelijken en een afgewogen keuze te maken.

Diverse gewichtsklassen bij kopen aanhangwagen

U kunt bij ons bakwagens en open aanhang wagens kopen in uiteenlopende gewichtsklassen. De lichtste daarvan is 750 kg. In deze categorie vindt u enkelassige modellen die zowel van een open als gesloten bak kunnen zijn voorzien. Afhankelijk van de te transporteren vracht is een auto aanhanger die te koop wordt aangeboden in de klasse vanaf 1500 kg doorgaans uitgerust met een dubbele as. De zwaarste klasse bij het kopen van aanhang wagens heeft een totaalgewicht van 3500 kg. Dit zijn in sommige gevallen tridemassers, die dus beschikken over drie paar wielen. Het vermelde totaalgewicht is een optelling van het eigen gewicht en het laadvermogen en geeft een aardige indicatie van hoe zwaar de lading mag zijn die u ermee kan vervoeren.

Op maat gemaakte aanhang wagen kopen

Zoals u ziet kunt u bij ons aanhangers kopen in alle soorten en maten. Wilt u evenwel een aanhangwagen kopen met een speciale functie of een afwijkend ontwerp, dan kan dat. Behalve een uitgebreid assortiment hebben wij namelijk ook een werkplaats voor speciaalbouw. Onze vakbekwame en Bovag-gecertificeerde monteurs kunnen hier elke nieuw te kopen aanhang wagen maken die u wenst. Vooropgesteld natuurlijk dat uw verzoek voldoet aan de wetgeving voor voertuigen en wegverkeer. Bij elke op maat gebouwde aanhanger gaan wij daarom uit van een regulier chassis met de voor uw doel juiste afmetingen. Binnen de kaders van de verkeersregelgeving kunnen wij echter alle kanten op. Klanten kopen aanhangwagens bij ons op maat met bijvoorbeeld een tankopbouw, mobiele werkplaats, waterspuitinstallatie of uitschuifbare hijskraan.

Alleen gerenommeerde aanhangermerken

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om die reden verkopen we uitsluitend aanhangwagens van merken die hun bestaansrecht bewezen hebben. In onze showroom en op ons uitgestrekte terrein kan worden gekozen uit aanhangers van gerenommeerde aanhangermerken uit Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland. Hieronder bevinden zich ondernemingen met een decennialange staat van dienst, maar ook nog relatief jonge fabrikanten. Wij leveren aanhangwagens van Humbaur, Saris, Anssems, Hulco, Proline, Montana, Ifor Williams, Careliner, Loady, Pega, Easyline en Henra. Het grote voordeel dat Aanhangwagens XXL West Brabant u boven andere bedrijven biedt, is dat u bij ons een aantrekkelijke en uiterst scherpe prijs betaalt. Neem contact met ons op of kom langs als u een of meer aanhangwagens wilt kopen.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.