Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Saris

Vakmensen kiezen voor Saris aanhangwagens

Saris is een Nederlands merk, dat staat voor robuuste aanhangers die jaren meegaan. Het bedrijf heeft een divers aanbod voor professionals in uiteenlopende vakgebieden

Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen Saris in ons assortiment

Met een Saris aanhanger koopt u een trailer, die is ontwikkeld en gebouwd met een passie voor vakwerk. En wanneer u een kwaliteitsaanhanger zoekt, slaagt u zeker bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Wij hebben diverse modellen van dit merk in ons assortiment.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Kwaliteit uit Noord-Brabant

  Saris Aanhangers bv bestaat sinds eind 1959, maar de eerste stappen op weg naar transportwagens werden reeds in 1913 gezet. In dat jaar werd het familiebedrijf opgericht als hoefsmederij in Eindhoven. Daarnaast voerde men op bescheiden schaal constructiewerk uit. Naarmate de jaren vorderden ging de smederij zich meer en meer richten op metaalconstructie, zoals het bouwen van wagens voor de agrarische sector. Medio 1959 kozen de toenmalige eigenaren ,Henny en Ferry, voor een toekomst als aanhangwagenfabrikant en een jaar later verhuisde de onderneming naar het niet ver van Eindhoven gelegen Hapert. Saris bouwde hier in 1960 200 aanhangers per jaar, maar breidde dat aantal gestaag uit. Rond 1985 was de productiecapaciteit vervijftigvoudigd van 200 wagens naar 10.000 en inmiddels zijn meer dan 500.000 trailers van dit merk verkocht. Ook heeft het bedrijf een internationaal netwerk van dealers opgezet met veel officiële verkooppunten in Nederland, maar ook in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Verder wordt gebruikgemaakt van importeurs in Denemarken, Finland, Griekenland en Israël.

  Saris aanhangwagen McAlu Pro

  Saris produceert een groot aantal aanhangers, met gewichtsklassen die variëren van 750 tot 3500 kg. Tot de modellen met de meeste keuze qua gewicht behoort de Saris McAlu Pro. Deze is verkrijgbaar met een totaalgewicht uiteenlopend van 750 tot 2700 kg en wordt aangeprezen als dé aluminium bakwagen van het merk. Afhankelijk van het gewicht heeft de aanhanger twee of vier wielen. De McAlu Pro is een relatief nieuw Saris model en bijzonder uitgebreid. De wagen beschikt over standaardfeatures als bindpunten, touwhaken, een volledig ondersteunde bodem en een uitneembaar achterbord. Optionele extra’s omvatten een scharnierend voorbord, steunpoten, loofrekken, een vlakzeil, een huifopbouw, een ladingnet, oprijplaten en een kiepbak.

  Andere open en gesloten aanhangwagens

  Onder de overige aanhangers van Saris bevinden zich exemplaren als kippers, plateauwagens en gesloten aanhangers. In die laatste categorie vindt u behalve huifaanhangwagens ook trailers met een vaste opbouw. De gesloten bak is gemaakt van panelen van PPL. Dit materiaal bestaat uit hout met een kunststof toplaag en heeft weinig onderhoud nodig. Gesloten aanhangers zijn leverbaar met een totaalgewicht tussen 1350 en 2700 kg. De open kipper wordt geproduceerd in een gewichtsklasse uiteenlopend van 1400 tot 3500 kg. Hun uitstekende stabiliteit en geringe eigen gewicht maken deze wagens breed inzetbaar. De plateauwagens zijn ideaal voor het transport van pallets en bouw-, tuin- en sloopafval en te koop in totaalgewichten tussen 1350 en 3500 kg. Kippers en plateauaanhangers kunnen worden uitgebreid met onder meer rekken, oprijplaten, een ladingnet, een vlakzeil, een koppelingsslot en uitzetsteunen. Gesloten wagens zijn onder andere te voorzien van cargorails met cargostangen, een zijluik of zijdeur, oprijplaten, uitzetsteunen en een antidiefstalslot.

  Saris aanhanger aanschaffen

  Voor de aankoop van een trailer van dit merk kunt u terecht bij Aanhangwagens XXL West Brabant. In onze showroom hebben we diverse modellen, die zich tijdens een bezoek eenvoudig met elkaar laten vergelijken. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, kunt de Saris aanhangwagen direct mee naar huis nemen of door ons laten bezorgen op een later moment. Doordat wij een bezorgdienst hebben, is de aanschaf van een trailer via onze website eveneens goed mogelijk. Op de site staat aangegeven welke exemplaren uit voorraad leverbaar zijn. Ook bij aanhangers die niet op ons terrein staan en moeten worden besteld bij de fabrikant, is de wachttijd evenwel beperkt. Voor alle Saris aanhangwagens geldt dat u twee jaar garantie hebt. Bezoek ons op bedrijventerrein de Borchwerf II in Roosendaal wanneer u advies nodig hebt. Wij zijn elke werkdag geopend tot 17:30 uur en op zaterdag zijn we er tot 14:00 uur.

  Contact

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant kunt u terecht voor diverse soorten aanhangwagens. Zowel nieuw als occasion, van alle bekende merken. Niet alleen kunt u aanhangwagens bij ons kopen, maar ook huren en leasen. Ook bieden wij u de mogelijkheid uw aanhangwagen op maat te laten maken op onze speciaalbouw afdeling. Meer informatie? Neem contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, social media, telefoon of e-mail.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.