Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Gesloten aanhangers te koop

Als u overweegt om een gesloten aanhangwagen te kopen, kunnen wij u daarbij zeker helpen. In onze showroom en webshop vindt u dichte aanhangers in talloze varianten, die gemaakt zijn voor uiteenlopende vakgebieden en vrijetijdsbestedingen. De meeste van deze trailers kunnen we uit voorraad leveren. En mocht de door u gezochte dichte aanhanger niet te koop zijn in ons uitgebreide assortiment, dan is Aanhangwagens XXL West Brabant als officiële merkdealer het juiste adres om deze voor u bestellen, tevens hebben wij ook een grote voorraad van zo goed als nieuw occasions te koop.

Groot aanbod bij aanhangwagen gesloten kopen

Hoewel in opdracht een aanhanger bestellen dus altijd mogelijk is, kunnen we de meeste van onze klanten direct van dienst zijn. De gesloten aanhangwagens die wij verkopen laten namelijk een grote verscheidenheid zien, zo hebben wij modellen van 3500 kg maar ook van 750 kg. Daardoor vinden zowel ondernemers als particulieren doorgaans snel wat ze zoeken. In ons keuzeaanbod kunt u onder meer terecht voor vee- en paardenaanhangers, gesloten motor-, auto-, fiets- en machinetrailers, bagagewagens, bloemen-, koel- en vriesaanhangers, verkoop-, presentatie-, promotie-, beurs- en podiumwagens, sanitair- en schafttrailers en lesaanhangwagens. Vanzelfsprekend bieden ook deze afzonderlijke modellen veel variatie. Bij een gesloten aanhanger kopen kan onder meer worden geselecteerd op aantal assen, geremd of ongeremd, totaalgewicht en lengte, breedte en hoogte. Afhankelijk van het type bestaat er onderscheid tussen bijvoorbeeld een gesloten aanhangwagen met laadklep of achterdeuren en met een zijdeur of zijklep.

Dichte aanhangwagen kopen van bekende fabrikant

Wij vertegenwoordigen diverse vooraanstaande merken uit landen als Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland en Zweden. De gesloten aanhangers die wij te koop aanbieden zijn onder meer geproduceerd door de fabrikanten Saris, Easyline, Proline en Ifor Williams. Hun wagens zijn standaard voorzien van de belangrijkste features, zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Denk aan borst- en achterstangen in paardentrailers en sjorogen in machine- en voertuigtransporters. Afhankelijk van het aanbod van de fabrikant zijn uitbreidingen mogelijk. Bij een gesloten aanhangwagen kopen kunt u bijvoorbeeld extra’s als cargostangen en cargorails, een camerasysteem met monitor, een andere vloer, ophanghaken voor vlees of een koel- of vriesmotoraggregaat erbij bestellen. Is dat niet voldoende? Dan is maatwerk een uitstekende oplossing.

Dichte aanhanger kopen met speciaalbouw

Het maatwerk wordt uitgevoerd op onze speciaalbouw-afdeling. Onze gecertificeerde Bovag-monteurs zorgen ervoor dat uw tweedehands of nieuwe gesloten aanhangwagen geheel wordt aangepast voor uw vakgebied of hobby. Hierbij zijn de officiële regels die gelden voor voertuigen natuurlijk leidend, maar binnen deze grenzen kunnen wij vrijwel alle aanpassingen maken. Zo kunt u de gesloten aanhanger laten uitrusten met een vriesmotor of generator, laten ombouwen tot mobiele werkruimte of laten aanpassen voor specifieke verkoopdoeleinden. Hoewel de kosten voor dergelijk maatwerk wisselen, zorgen wij ervoor dat ook aan een dichte aanhangwagen kopen uit onze speciaalbouw een aantrekkelijk prijskaartje hangt. Onze speciaalbouw afdeling zorgt er dus voor dat u ook een custom gesloten remorque mooi en in zeer goede staat bij Aanhangwagens XXL West Brabant aanhangwagens kunt aankopen.

Gesloten aanhanger kopen via leasecontract

Onze gunstige aanschafprijzen leveren u gegarandeerd voordeel op. Maar wanneer u een gesloten aanhangwagen bij ons te koop ziet staan, dan hoeft u deze niet altijd in één keer te betalen. Om u financieel wat meer lucht te geven, bieden wij namelijk diverse leaseplannen aan. U houdt daardoor geld over, terwijl u toch gewoon gebruik kan maken van uw dichte aanhangwagen. De periode waarover u de afbetaling door middel van een leasecontract kunt uitspreiden bedraagt 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Uw financiële armslag is doorslaggevend bij het bepalen van de leaseperiode en ook het bedrag waarvoor wij de desbetreffende gesloten aanhanger te koop hebben speelt mee. Overigens is leasen zowel bij nieuw als tweedehands mogelijk.

Besparen op aankoopbedrag gesloten aanhangwagen

Aanhangwagens XXL West Brabant brengt kopers en verkopers bij elkaar en hecht veel waarde aan vertrouwen en kwaliteit. Wij nemen ook inruilwagens aan indien u een occasion bij ons aanschaft, dus besparen kan zowel op nieuwe als tweedehands trailers. Een belangrijke voorwaarde is uiteraard dat de staat van de gebruikte aanhangwagen gesloten die wij kopen goed is. Hiertoe voeren wij een controle uit, op basis waarvan we het bedrag dat wij ervoor over hebben vaststellen. Om een indruk te krijgen, kunt u detailfoto’s naar ons mailen van het chassis, de buiten- en binnenkant en de banden. Let wel: hieraan zijn geen rechten te ontlenen. De uiteindelijk prijs wordt bepaald als we de inruiltrailer met eigen ogen hebben gezien.

Gesloten aanhanger te koop Roosendaal

Heeft u interesse in speciaalbouw, een tweedehands aanhangwagen of een nieuw en uit voorraad leverbaar model? Bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u altijd de dichte aanhanger kopen die u zoekt. Wij hebben goede en uitgebreide service namelijk hoog in het vaandel staan. Kopen kan in de showroom op industrieterrein de Borchwerf II nabij Roosendaal of gemakkelijk online. Aanhangwagens XXL West Brabant hecht veel waarde aan vertrouwen, echter zijn wij niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van een gesloten aanhangwagen die niet gekeurd is, bekijk onze tips voor veilig kopen. Wanneer u bij een aanhangwagen kopen besluit om verder gebruik te maken van onze website stemt u in met onze cookie-instellingen. Wilt u meer weten over welke gegevens wij van u opslaan als u gebruik van deze site maakt, hoe de informatie wordt verwerkt, welke cookies wij plaatsen en hoe u deze uitzet of verwijdert? Op onze disclaimer-pagina leest u er alles over.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.