MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Koelaanhangwagen tweedehands kopen

Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen Koelaanhangwagen tweedehands kopen in ons assortiment

Koelaanhangwagen 2dehands kopen

Trailers voor geconditioneerd transport zijn er bij Aanhangwagens XXL West Brabant in allerlei prijsklassen. En hoewel wij onszelf tot de goedkoopste van Nederland mogen rekenen, is het nieuw aanschaffen van een koel vries wagen niet voor iedereen mogelijk. Daarom kunt u ook overwegen om een gebruikte koelaanhanger kopen. Op ons terrein en in onze showroom hebben wij meerdere van deze occasions. Het wisselende assortiment en het bestelgemak maken van onze website hét online adres om een tweedehands koelaanhangwagen te koop te vinden.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Afwisselend aanbod koelaanhangers te koop

  Onder onze tweedehands koelwagens vindt u verschillende varianten. Een veelvoorkomend formaat en totaalgewicht zijn echter 250x130x150 cm en 1300kg. Desalniettemin kunt u via ons tevens een lichtere koelaanhanger 2dehands kopen. Deze heeft overeenkomstige afmetingen, maar het totaalgewicht bedraagt slechts 750 kg. In tegenstelling tot de zwaardere uitvoering heeft u voor het lichtere model genoeg aan een regulier B-rijbewijs. Daarmee is deze koelwagen koelaanhanger ook zeer geschikt voor particulier gebruik. Alle koelaanhangwagen die wij te koop tweedehands aanbieden hebben overigens een vrij recent bouwjaar. Het is vaak zelfs mogelijk om een gebruikt exemplaar aan te schaffen dat dit jaar of het jaar ervoor uit de fabriek is gekomen. Sommige trailers stonden eerder bij ons in de showroom. Een van deze gebruikte koelaanhangers kopen betekent dat u eigenlijk een ongebruikte occasion aanschaft.

  Maatwerk koelaanhangwagen kopen tweedehands

  Ziet u bij ons een gebruikte koelaanhanger te koop staan, die grotendeels maar niet helemaal is wat u zoekt? Geen probleem, ook het aankopen van een maatwerk koelaanhangwagen 2dehands is zeer eenvoudig’ toevoegen. Dankzij onze ervaren monteurs is het geen enkel probleem om de wagen voor u aan te passen. Het kan dan gaan om systemen of stellingen om het vervoer van specifieke producten mogelijk te maken, het aanbrengen van extra zwaar hang- en sluitwerk, het toevoegen van een aggregaat om de trailer onderweg te kunnen koelen of het plaatsen van een motor met een vriesfunctie. U hoeft dus niet te wachten totdat wij een occasion met de voor uw werkzaamheden aanwezige eigenschappen binnenkrijgen, maar kan eenvoudigweg een voordelige koelaanhangwagen 2dehands kopen met alles erop en eraan. Als u slechts tijdelijk een bepaald model nodig heeft, kunt u trouwens altijd informeren of wij het type koelaanhanger te huur aanbieden.

  Zelf een gebruikte koelaanhanger te koop?

  Voor het aanvullen van ons assortiment tweedehands koeltrailers zijn wij natuurlijk aangewezen op hetgeen wij binnenkrijgen. Bedrijven en particulieren kunnen uiteenlopende redenen hebben om een koelaanhanger koelaanhangwagen te koop aan te bieden. We nemen evenwel alleen exemplaren over die zich in goede staat bevinden. Heeft u zelf een koelwagen te koop die als tweedehands nog een tijdje mee kan? Dan kunt u deze aan ons laten zien door ermee langs te komen. Indien u daartoe niet in de gelegenheid bent, kunt u ons ook duidelijke foto’s van uw trailer mailen. Met name de banden, het chassis en de buiten- en binnenkant van de bak hebben onze interesse. Op basis van de foto’s doen wij een bod op uw aanhanger. Maar uiteraard hebben we het recht om de voorgestelde prijs te verlagen. Bijvoorbeeld als de koelaanhangwagen die te koop tweedehands wordt aangeboden in minder goede conditie is dan op de foto’s te zien is. Wanneer we uw gebruikte koeltrailer opkopen, kunnen wij dit bedrag tevens aftrekken van een nieuw- of occasionmodel dat u als vervanging bij ons heeft gevonden.

  Online koelaanhanger 2dehands kopen

  Het occasionaanbod op onze website stemt overeen met wat wij daadwerkelijk hebben en de online getoonde exemplaren zijn dus uit voorraad leverbaar. Aan het grootste deel daarvan is na binnenkomst een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Het gebeurt ook wel dat we sommige tweedehands koelaanhangwagens die wij te koop aangeboden krijgen direct op de website plaatsen. Deze trailers zijn goedkoper, maar worden verkocht zonder kwaliteitsgarantie, wij zijn in dat geval niet aansprakelijk voor gevolg schade. Indien gewenst kunnen wij dit veiligheidsonderhoud voor een kleine meerprijs verrichten. U hebt daarmee ook meteen recht op een garantieperiode van drie maanden. Afbetalen kan middels een leasecontract van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Als extra service bij online gekochte gebruikte aanhangers hebben wij een transportdienst. Wij leveren de trailer dan af op het adres dat u doorgeeft.

  Koelaanhangwagen kopen tweedehands in Roosendaal

  Aanhangwagens XXL West Brabant heeft als dé specialist van Zuid-Nederland een steeds wisselende collectie koelwagens te koop als tweedehands. Wij staan altijd open voor uw persoonlijke bezoek, zodat u zich een beter beeld kunt vormen van de onderlinge verschillen en overeenkomsten tussen de occasions. U wordt daarbij begeleid door een medewerker van ons, die u uitlegt voor welke doeleinden men welke koelaanhangers kopen kan. Wilt u meer weten? U bereikt ons snel door verder gebruik te maken van onze site en het online contactformulier in te sturen. Via dit formulier kunt u ook een afspraak maken indien u persoonlijk langs wilt komen om een koelaanhanger te kopen tweedehands. Bellen, mailen of whatsappen kan eveneens. Wij zijn te vinden op bedrijventerrein Borchwerf II bij Roosendaal.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.