Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Voor het kopen, huren of leasen van nieuwe aanhangwagens kunt u terecht bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant vindt u een afwisselend aanbod nieuwe aanhangers, verspreid over een oppervlakte van 5500 vierkante meter. Hiermee behoren wij tot de grootste aanbieders van gesloten en open aanhangwagens in deze regio. De wagens staan overzichtelijk opgesteld op ons terrein en in onze showroom. U kunt de voorraad dus makkelijk vergelijken om te bepalen welke nieuwe aanhanger of paardentrailer u wilt kopen of leasen. Desgewenst kunt u ook een exemplaar huren of een aanhang wagen nieuw door ons laten bouwen. Een gesloten aanhangwagen, een plateau aanhangwagen of een kipper aanhangwagen, het kan allemaal. Alles wordt geleverd in een zeer goede staat.

Aanschaf open aanhangwagen nieuw

Als het gaat om aanhangers is er van alles mogelijk. Modellen die veel worden verkocht zijn bijvoorbeeld nieuwe open aanhangwagens. De verschillende types zijn direct uit voorraad leverbaar en hebben een zeer brede inzetbaarheid. U kunt dan ook voor vrijwel elke toepassing een open aanhanger kopen. In ons assortiment kan worden gekozen uit onder meer motor- en boottrailers, auto- en machinetransporters, fietsaanhangers, kippers en plateauaanhangwagens. Een praktische tussenvorm is de huifaanhanger. Dankzij een afneembare overkapping van zeildoek is een dergelijke aanhang wagen nieuw zowel gesloten als open te gebruiken. Met een huifaanhangwagen bent u dus in staat om ladingen van uiteenlopende aard en afmetingen te vervoeren.

Gesloten nieuwe aanhang wagen kopen

Wilt u goederen of andere vracht uitsluitend overdekt transporteren? Dan kunt u een keuze maken uit een van onze gesloten nieuwe aanhangwagens. Wij hebben een bijzonder grote voorraad, zodat u eenvoudig een exemplaar vindt dat naar wens is en geschikt is voor uw werkzaamheden. Het aanbod bakaanhangers omvat bijvoorbeeld verkoop-, promotie-, presentatie- en beurswagens, bloemen-, vries- en koelaanhangers, schaft- en sanitair wagens, fietsaanhangers, aanhangwagens voor rijscholen en paarden- en vee trailers. Een gesloten aanhanger voor paardentransport is leverbaar met sta ruimte voor anderhalf, twee, of drie tot vier paarden.

Nieuwe aanhangwagen van topmerken

Aanhangwagens XXL West Brabant verkoopt modellen van fabrikanten uit onder andere Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. Omdat dit stuk voor stuk toonaangevende merken zijn, koopt u bij ons gegarandeerd een aanhanger van topkwaliteit. Wij beschikken over uiteenlopende merken aanhangwagens, zoals Saris, Proline, Humbaur, Careliner, Hulco, Easyline, Anssems, Ifor Williams, Pega, Loady, Henra en Montana. Naast open en gesloten exemplaren zijn deze aanhangers vanzelfsprekend ook onder te verdelen in enkelassers en tandemassers en geremde en ongeremde modellen. Is de aanschaf van een nieuwe aanhanger voor u geen optie? Dan kunt u bij ons terecht voor een huur- of leasewagen.

Lease of huur aanhangwagens nieuw

Ondanks onze aantrekkelijke prijsstelling kan een nieuwe aanhangwagen kopen een forse uitgave zijn. Daarom kunt u bij aankoop een leasecontract bij ons afsluiten. Onze leasecontracten hebben een looptijd van minimaal 12 en maximaal 60 maanden. De aankoopprijs en uw financiële armslag zijn daarbij bepalend. Indien u tijdelijk gebruik wilt maken van een aanhangwagen of paardentrailer, is het tevens mogelijk om een exemplaar te huren. Vrijwel alle modellen die wij op de verkoopafdeling hebben, zijn ook beschikbaar via onze verhuur. En net als bij het kopen van een wagen kunt bij het huren ervan rekenen op de kortste levertijd: we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt.

Maatwerk bij aankoop nieuwe aanhangers

Met zoveel soorten aanhangwagens in het assortiment vindt u bij ons doorgaans snel wat u zoekt. Mocht u echter bijzondere wensen hebben en wilt u een aanhanger kopen die nieuw voor u is gebouwd, dan kan dat eveneens. Op onze speciaal bouw-afdeling werken enthousiaste vakmensen, die inmiddels  al een aantal jaar ervaring hebben met het bouwen van aanhangwagens. Ze hebben dan ook al talloze unieke aanhangwagenmodellen ontworpen en geconstrueerd. Alle maatwerkaanhangers die wij leveren voldoen natuurlijk aan de RWD-regels en de internationale verkeerswetgeving. En wanneer u een voor u aangepaste aanhangwagen nieuw door ons laat bouwen, ontvangt u daar uiteraard ook een COC-attest bij.

Onderhoud, keuring en reparatie nieuwe aanhangwagens

Voor de verkeersveiligheid en levensduur heeft een nieuwe aanhang wagen regelmatig onderhoud nodig. Hoewel dit niet verplicht is in Nederland raden wij u desalniettemin aan om uw aanhanger jaarlijks te laten controleren en aan te bieden voor professioneel onderhoud uitgevoerd in onze drive in werkplaats. Zeker wanneer u regelmatig gebruikmaakt van uw aanhanger. Wij zijn een BOVAG-gecertificeerd bedrijf en nemen het onderhoud en de reparatie van aanhangwagens graag op ons. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in aanhangerkeuringen. Ook voor onderhoud, reparatie en keuring bent u bij ons dus aan het juiste adres. U vindt ons bedrijf aan Belder 43 in Roosendaal. Maak uw afspraak telefonisch of online.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.