Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Onderhoud & reparatie

Onderhoud aan een aanhangwagen is in Nederland nog niet verplicht. Toch is het verstandig om dit frequent te laten doen. Omdat uw aanhangwagen slijtende onderdelen heeft, zoals banden, remmen en lagers, is het verstandig om hier met enige regelmaat naar te laten kijken. Bij uw aanhanger onderhoud hoort natuurlijk ook het smeren van uw neuswiel en oploopdemper.

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u op verschillende manieren uw aanhanger onderhoud doen. Zo kunt u kiezen voor een volledige onderhoudsbeurt, maar ook voor een specifieke reparatie.

Aanhangwagen onderhoud is natuurlijk nog belangrijker als u een bedrijf heeft. Uw werknemers moeten veilig de weg op kunnen met uw aanhanger. Als u elk jaar onderhoud doet, is de kans op problemen een stuk kleiner.

Laat uw aanhangwagen onderhoud nu doen in Roosendaal bij Aanhangwagens XXL West Brabant. U kunt ons vinden aan de A17 op industrieterrein de Borchwerf II. U kunt bij ons nu direct een afspraak maken in de werkplaats.

  Naam *

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Merk aanhangwagen*

  Kenteken*

  Bijzonderheden

  U kunt bij ons terecht voor:

  • AWB keuring
  • AWB onderhoudsbeurt
  • AWB paardentraileronderhoud
  • AWB caravanonderhoud
  • Reparatie van bodem, zijwanden, verlichting, remmen, achterkleppen, etc.
  • Taxatie en reparatie schades
  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.