Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Type gebruik

Huifaanhangwagens huren

Heeft u voor slechts een dag of paar dagen een huifaanhangwagen nodig? Dan kunt ... Lees meer

Heeft u voor slechts een dag of paar dagen een huifaanhangwagen nodig? Dan kunt u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant een huifwagen huren voor tijdelijk transport. Door ons divers assortiment hebben wij voor elke klus een passende aanhanger te huur. Voor een enkelas huifwagen bent... Lees meer

{"item_name":"Loady huifaanhangwagen enkelas 250x130x150cm 750kg","item_id":14435,"currency":"EUR","price":"35","item_brand":"Loady","item_category":"Huifaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Loady huifaanhangwagen enkelas 250x130x150cm 750kg
Huren vanafv.a. 35,- per dagp/d
Huifaanhangwagens huren

Heeft u voor slechts een dag of paar dagen een huifaanhangwagen nodig? Dan kunt u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant een huifwagen huren voor tijdelijk transport. Door ons divers assortiment hebben wij voor elke klus een passende aanhanger te huur. Voor een enkelas huifwagen bent u bij ons bij het goede adres.

Met een huifaanhanger kunt u eenvoudig goederen vervoeren, dankzij de huif blijft de lading droog tijdens slecht weer. Een voordeel van de huifwagen is het relatief kleine formaat, hierdoor kunt u deze eenvoudig kwijt bij uw huis of bedrijf. U bent bij ons ook aan het goede adres voor een speciaal ingerichte aanhanger voor glastransport.

Huren huifwagen online

Een huifwagen huren is heel eenvoudig bij ons. U kiest de aanhanger die u wilt huren, dan kunt u de dag of dagen selecteren dat u hem wilt gebruiken. Onze kalender geeft aan welke dagen de huifaanhanger beschikbaar is. Daarna vult u uw gegevens in en als dat gereed is, kunt u de aanhanger op de gekozen dag ophalen bij onze showroom. U betaalt voor het huren €150 borg, die u terugkrijgt als de aanhanger goed teruggebracht wordt.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.