Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Plateauaanhangwagens tweedehands

Wilt u een plateauwagen tweedehands aanschaffen omdat een nieuwe plateau aanhang... Lees meer

Wilt u een plateauwagen tweedehands aanschaffen omdat een nieuwe plateau aanhangwagen boven budget is? Dan heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant verschillende mogelijkheden voor u. Wij bieden namelijk ook plateau aanhangers gebruikt aan. Met regelmaat worden er bij ons plateauwage... Lees meer

{"item_name":"Proline Plateauwagen tandemas 351x185cm 2850kg","item_id":12539,"currency":"EUR","price":6043.95,"item_brand":"Proline","item_category":"Plateauaanhangwagens tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Plateauwagen tandemas 351x185cm 2850kg
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 4.995,- excl. BTWexcl. BTW
{"item_name":"Proline Plateauwagen tandemas 350x185cm 2700kg","item_id":59337,"currency":"EUR","price":2964.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Plateauaanhangwagens tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline Plateauwagen tandemas 350x185cm 2700kg
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 2.450,- excl. BTWexcl. BTW
Niet gevonden wat je zoekt?

Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

  {"item_name":"Saris Plateauwagen tandemas 276x150cm 2000kg","item_id":59320,"currency":"EUR","price":2722.5,"item_brand":"Saris","item_category":"Plateauaanhangwagens tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Saris Plateauwagen tandemas 276x150cm 2000kg
  Helaas, niet meer beschikbaar
  VERKOCHT
  Niet gevonden wat je zoekt?

  Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

   Plateauaanhangwagens tweedehands

   Wilt u een plateauwagen tweedehands aanschaffen omdat een nieuwe plateau aanhangwagen boven budget is? Dan heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant verschillende mogelijkheden voor u. Wij bieden namelijk ook plateau aanhangers gebruikt aan. Met regelmaat worden er bij ons plateauwagens ingeruild die nog van zeer hoge kwaliteit zijn.

   Een plateauwagen lijkt in veel opzichten op de bakwagen. Het grote verschil tussen deze varianten is de plaats van de wielen ten opzichte van de laadvloer. Bij een plateauwagen bevinden de wielen zich onder de laadvloer en bij een bakwagen bevinden de wielen zich naast de laadvloer. Het grote voordeel van een plateau aanhanger is daarom het grote laadoppervlak. Veel bouwbedrijven en hoveniers beschikken over een dergelijke wagen, dit omdat er grote en zwaardere goederen mee vervoerd kunnen worden.

   Plateauwagen tweedehands kopen in Roosendaal

   Heeft u na het zien van ons aanbod een geschikt model plateau aanhanger tweedehands gevonden? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan onze showroom. U kunt, indien de wagen naar volle tevredenheid is, uw aankoop direct meenemen. Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft de mogelijkheid om een aanhanger direct op naam te zetten.

   Het aanbod plateauwagens tweedehands wisselt met zeer grote regelmaat. Zo hebben we veel verschillende maten en af en toe zelf wel eens een schamelwagen occasion. Maar het kan ook voorkomen dat op het moment dat u aan het zoeken bent, u de wagen waar u naar op zoek bent niet tegenkomt in ons aanbod. Wij adviseren u dan toch om contact met ons op te nemen. Indien wij weten waar u naar op zoek bent dan kunnen wij u direct contacteren zodra er een passende wagen binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen onze reguliere aanbod plateau aanhangwagens om daar het gewenste model te vinden.

   Liever een plateau aanhanger huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur plateauwagens gewild zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands plateauwagens. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken.

   Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

   Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

   Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

   Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

   Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

   Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.