Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Plateauaanhangwagens huren

Plateauaanhangwagen huren Voor het vervoeren van materiaal is een aanhangwagen o... Lees meer

Plateauaanhangwagen huren Voor het vervoeren van materiaal is een aanhangwagen onmisbaar. In ons assortiment zitten heel veel verschillende soorten, waaronder de plateau aanhanger. Heeft u deze nodig voor slechts een dag of paar dagen? Dan kunt u bij ons een exemplaar huren, eenv... Lees meer

{"item_name":"Plateauwagen met glasbok tandemas 400x200cm 3500kg","item_id":21136,"currency":"EUR","price":"90","item_brand":"","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Plateauwagen met glasbok tandemas 400x200cm 3500kg
Huren vanafv.a. 90,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Plateauwagen tandemas 603x202cm 2700kg","item_id":14445,"currency":"EUR","price":"95","item_brand":"Proline","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline Plateauwagen tandemas 603x202cm 2700kg
Huren vanafv.a. 95,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Plateauwagen tandemas 351x185cm 2000kg","item_id":14443,"currency":"EUR","price":"45","item_brand":"Proline","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Proline Plateauwagen tandemas 351x185cm 2000kg
Huren vanafv.a. 45,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Plateauwagen tandemas 503x202cm 3500kg","item_id":14434,"currency":"EUR","price":"75","item_brand":"Proline","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":3,"quantity":1} Proline Plateauwagen tandemas 503x202cm 3500kg
Huren vanafv.a. 75,- per dagp/d
Plateauaanhangwagens huren

Plateauaanhangwagen huren

Voor het vervoeren van materiaal is een aanhangwagen onmisbaar. In ons assortiment zitten heel veel verschillende soorten, waaronder de plateau aanhanger. Heeft u deze nodig voor slechts een dag of paar dagen? Dan kunt u bij ons een exemplaar huren, eenvoudig via onze website.

Verschil bakwagen en plateauwagen

Het grote verschil tussen een bakwagen en een plateauwagen zijn de wielen. Bij een plateauwagen zitten deze namelijk onder de laadvloer, dit zorgt voor een groot laadoppervlak. Hierdoor kun je op een plateau aanhanger meer materiaal laden. De neerklapbare zijwanden zorgen ervoor dat u de plateauwagen gemakkelijk met een heftruck kunt laden. De plateauaanhangwagen is zeer geschikt voor het vervoer van zware en grote materialen.

Plateau aanhanger met glasbok

In ons verhuur assortiment vindt u ook een plateauaanhangwagen met glasbok. Deze zijn speciaal voor het vervoeren van grote glasplaten ontwikkeld. Door het metalen of houten frame kunnen de glasplaten schuin vervoerd worden, deze steunen op de onderkant, die vaak met rubber zijn bekleed.

Online plateau wagen huren

Voor een tijdelijke transportoplossing is het huren van een plateau aanhanger zeer geschikt. Kies de aanhanger die u wilt gebruiken en kies daar de dag of dagen dat u deze nodig heeft. Onze kalender tool geeft aan of deze beschikbaar is. Daarna gaat u verder met het invullen van uw gegevens. Op de gereserveerde datum komt u de plateauwagen ophalen en wij zorgen ervoor dat deze klaar staat voor u.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.