Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Occasions
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Occasions

Tweedehands remork kopen?

Voor een tweedehands remorkbent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant aan het juiste adres. Op ons terrein van 5500 vierkante meter treft u een ruim aanbod gebruikte aanhangers en paardentrailers in diverse soorten en maten. Zo bieden we tweedehands plateauwagens, tweedehands kippers, 2ehands trailers en nog veel meer gebruikte remorque te koop aan. Vaak hebben wij op ons terrein nog meer occasion aanhangwagens staan dan op onze website, neem dus gerust contact met ons op voor het actuele aanbod.

Aanhangwagen occasion in goede staat

Remork occasions krijgen bij Aanhangwagens XXL West Brabant in principe bij binnenkomst een visuele keuring zodat u weet in wat voor staat de wagen is (mits anders aangegeven bij de productspecificaties). Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om de remork een onderhoudsbeurt te geven. Als u hiervoor kiest bent u er zeker van dat de wagen volledig in orde is. Bij een onderhoudsbeurt voor de aankoop van een occasion aanhangwagen kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u gegarandeerd veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw aankoop.

Tweedehands aanhanger direct meenemen

Als u van plan bent om bij ons een gebruikte aanhanger te kopen, is het goed om te weten dat u deze gelijk mee kan nemen. Wij kunnen de remorque namelijk zelf op naam zetten zodat u dezelfde dag nog gebruikt kunt maken van uw aankoop.

Als u gebruikte remorken koopt is het belangrijk dat u weet wat u koopt zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij helpen u graag met de koop van een geschikte remorque en geven u persoonlijk advies over wat voor soort remork voor u geschikt is. Aanhangwagens XXL West Brabant is te vinden in Roosendaal op de Borchwerf II.

Zit het gewenste model niet tussen ons occasion aanbod? Neem dan een kijkje bij onze actiemodellen of bekijk ons reguliere aanbod om alsnog de juiste remork te vinden.

PAK Schore voor occasion aanhangwagens en paardentrailers in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw aanhangwagen tweedehands in Zuid-Holland.