Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Occasions

Tweedehands remork kopen?

Voor een tweedehands remorkbent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant aan het juiste adres. Op ons terrein van 5500 vierkante meter treft u een ruim aanbod gebruikte aanhangers en paardentrailers in diverse soorten en maten.

Zo bieden we tweedehands plateauwagens, tweedehands kippers, 2ehands trailers en nog veel meer gebruikte remorque te koop aan. Vaak hebben wij op ons terrein nog meer occasion aanhangwagens staan dan op onze website, neem dus gerust contact met ons op voor het actuele aanbod.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Aanhangwagen occasion in goede staat

  Remork occasions krijgen bij Aanhangwagens XXL West Brabant in principe bij binnenkomst een visuele keuring zodat u weet in wat voor staat de wagen is (mits anders aangegeven bij de productspecificaties). Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om de remork een onderhoudsbeurt te geven. Als u hiervoor kiest bent u er zeker van dat de wagen volledig in orde is. Bij een onderhoudsbeurt voor de aankoop van een occasion aanhangwagen kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u gegarandeerd veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw aankoop.

  Tweedehands aanhanger direct meenemen

  Als u van plan bent om bij ons een gebruikte aanhanger te kopen, is het goed om te weten dat u deze gelijk mee kan nemen. Wij kunnen de remorque namelijk zelf op naam zetten zodat u dezelfde dag nog gebruikt kunt maken van uw aankoop.

  Als u gebruikte remorken koopt is het belangrijk dat u weet wat u koopt zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij helpen u graag met de koop van een geschikte remorque en geven u persoonlijk advies over wat voor soort remork voor u geschikt is. Aanhangwagens XXL West Brabant is te vinden in Roosendaal op de Borchwerf II.

  Zit het gewenste model niet tussen ons occasion aanbod? Neem dan een kijkje bij onze actiemodellen of bekijk ons reguliere aanbod om alsnog de juiste remork te vinden.

  PAK Schore voor occasion aanhangwagens en paardentrailers in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw aanhangwagen tweedehands in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.