Occasions
De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Occasions

Tweedehands aanhanger kopen?

Voor een tweedehands aanhangwagen bent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant aan het juiste adres. Op ons terrein van 5500 vierkante meter treft u een ruim aanbod gebruikte aanhangers en paardentrailers in diverse soorten en maten. Zo bieden we tweedehands plateauwagens, tweedehands kippers, tweedehands trailers en nog veel meer gebruikte aanhangwagens te koop aan. Vaak hebben wij op ons terrein nog meer tweedehands aanhangwagens staan dan op onze website, neem dus gerust contact met ons op voor het actuele aanbod.

Aanhangwagen occasion in goede staat

Aanhanger occasions krijgen bij Aanhangwagens XXL West Brabant in principe bij binnenkomst een visuele keuring zodat u weet in wat voor staat de wagen is (mits anders aangegeven bij de productspecificaties). Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om de aanhanger een onderhoudsbeurt te geven. Als u hiervoor kiest bent u er zeker van dat de wagen volledig in orde is. Bij een onderhoudsbeurt voor de aankoop van een tweedehands aanhangwagen kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u gegarandeerd veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw aankoop.

Tweedehands aanhanger direct meenemen

Als u van plan bent om bij ons een gebruikte aanhanger te kopen, is het goed om te weten dat u deze gelijk mee kan nemen. Wij kunnen de aanhangwagen namelijk zelf op naam zetten zodat u dezelfde dag nog gebruikt kunt maken van uw aankoop.

Als u tweedehandse aanhangwagens koopt is het belangrijk dat u weet wat u koopt zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij helpen u graag met de koop van een geschikte aanhangwagen en geven u persoonlijk advies over wat voor soort aanhanger voor u geschikt is. Aanhangwagens XXL West Brabant is te vinden in Roosendaal op de Borchwerf II.

Zit het gewenste model niet tussen ons occasion aanbod? Neem dan een kijkje bij onze actiemodellen of bekijk ons reguliere aanbod om alsnog de juiste aanhangwagen te vinden.

PAK Schore voor tweedehands aanhangwagens en paardentrailers in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw aanhangwagen tweedehands in Zuid-Holland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 324 beoordelingen