Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Schamelwagens huren

Heeft u binnenkort een klus waarbij u veel en zware goederen moet vervoeren en i... Lees meer

Heeft u binnenkort een klus waarbij u veel en zware goederen moet vervoeren en is een standaard plateau aanhangwagen niet groot genoeg? Een schamelwagen huren is dan de ideale oplossing. Een schamel aanhangwagen kenmerkt zich door het grote laadoppervlak en door het gedeelte wat ... Lees meer

{"item_name":"Henra Schamelwagen 802x220cm 3500kg","item_id":14448,"currency":"EUR","price":"120","item_brand":"Henra","item_category":"Schamelwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Henra Schamelwagen 802x220cm 3500kg
Huren vanafv.a. 120,- per dagp/d
Schamelwagens huren

Heeft u binnenkort een klus waarbij u veel en zware goederen moet vervoeren en is een standaard plateau aanhangwagen niet groot genoeg? Een schamelwagen huren is dan de ideale oplossing. Een schamel aanhangwagen kenmerkt zich door het grote laadoppervlak en door het gedeelte wat de aanhanger met de auto verbindt (de schamel).

De schamel kan 360 graden draaien waardoor u geen last heeft van te veel of te weinig kogeldruk. Daarnaast manoeuvreert u gemakkelijk met deze wagen. Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft één schamelwagen te huur. Onze verhuur schamelwagen is vaak in gebruik en daarom willen wij u aanraden om tijdig uw reservering te plaatsen voor het huren van de schamel aanhanger.

Schamelwagen huren in Roosendaal

Aanhangwagens XXL West-Brabant biedt u diverse mogelijkheden aan voor het plaatsen van een reservering. Wenst u online uw aanvraag in te dienen dan kan dit door middel van het reserveringsformulier op de desbetreffende productpagina. Uw aanvraag komt vervolgens binnen bij onze verhuurafdeling die de beschikbaarheid zullen nakijken om uiteindelijk uw aanvraag te bevestigen via de mail of telefoon. Bent u niet in de gelegenheid om online het formulier in te vullen? Neem gerust contact met ons op via het directe nummer of via Whatsapp.

Een schamel aanhanger huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant vindt plaats volgens de richtlijnen van de BOVAG. Door middel van een officiële huurovereenkomst kunt u zonder zorgen op weg met één van onze aanhangwagens. U ontvangt de huurovereenkomst op het moment dat u de schamel aanhanger komt ophalen in combinatie met de betaling van de borg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is krijgt u de reeds betaalde borgsom terug.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur schamelwagen. Heeft u nog extra accessoires zoals extra spanbanden of een ladingnet nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Met een ruim verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Aanhangwagens XXL West-Brabant Schore voor een schamel aanhanger huren in Zeeland.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.