Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Uitvoering
Type gebruik

Gesloten aanhangwagens huren

Ook als u tijdelijk of af en toe een gesloten aanhangwagen nodig heeft, kan Aanh... Lees meer

Ook als u tijdelijk of af en toe een gesloten aanhangwagen nodig heeft, kan Aanhangwagens XXL West-Brabant u helpen. Op onze website staat een gevarieerd verhuur assortiment, waarin u diverse dichte aanhangwagens kunt huren zoals bijvoorbeeld een tandemas of enkelas aanhangwagen.... Lees meer

{"item_name":"Proline Gesloten aanhangwagen tandemas 366x175x190cm 2600kg","item_id":14446,"currency":"EUR","price":"80","item_brand":"Proline","item_category":"Gesloten aanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Gesloten aanhangwagen tandemas 366x175x190cm 2600kg
Huren vanafv.a. 80,- per dagp/d
{"item_name":"Easyline Gesloten aanhangwagen enkelas 250x150x150cm 1300kg","item_id":14442,"currency":"EUR","price":"45","item_brand":"Easyline","item_category":"Gesloten aanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Easyline Gesloten aanhangwagen enkelas 250x150x150cm 1300kg
Huren vanafv.a. 45,- per dagp/d
Gesloten aanhangwagens huren

Ook als u tijdelijk of af en toe een gesloten aanhangwagen nodig heeft, kan Aanhangwagens XXL West-Brabant u helpen. Op onze website staat een gevarieerd verhuur assortiment, waarin u diverse dichte aanhangwagens kunt huren zoals bijvoorbeeld een tandemas of enkelas aanhangwagen.

Een huurmodel is ideaal wanneer het kopen van een gebruikte of nieuwe aanhanger overbodig is of niet tot de mogelijkheden behoort. Onze aanhangwagens zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherp verhuurtarief.

Waarom een dichte aanhanger huren?

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin het huren van een gesloten aanhangwagen noodzakelijk is. Een van de meest voorkomende is natuurlijk wanneer goederen droog moeten worden overgebracht van de ene naar de andere locatie. Dit is onder meer aan de orde in geval van een verhuizing of fietsvakantie. Het voordeel van de gesloten aanhangers die bij ons te huur zijn, is dat een B-rijbewijs volstaat. Elke automobilist beschikt dus over de juiste papieren om zich op de weg te begeven met een kleine huuraanhanger. Naast verhuur aan particulieren komt het uiteraard ook wel voor dat bedrijven een aanhangwagen nodig hebben. Ondernemers die verlegen zitten om een extra mogelijkheid voor goederentransport of tijdelijk behoefte hebben aan een ruimere vervoerscapaciteit zijn bij ons dus eveneens aan het juiste adres.

Meerdere gesloten aanhangwagens te huur

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant verhuren wij verschillende soorten gesloten aanhangers. In het assortiment vindt u modellen in uiteenlopende gewichtsklassen. Daarbij kan worden gekozen voor een aanhangwagen met een huif van zeildoek of een aanhanger voorzien van vaste wanden, een vast dak en solide achterdeuren. In beide gevallen kunt u er op vertrouwen dat u de te vervoeren goederen of te verhuizen inboedel tijdens de rit droog en goed beschermd overbrengt. Net als bij het kopen van een aanhangwagen of paardentrailer heeft u de keuze uit diverse gerenommeerde merken. Zo bieden wij gesloten aanhangers te huur aan van Easyline en Loady. Deze fabrikanten staan bekend om hun betrouwbare en robuuste wagens van topkwaliteit en worden zowel aan particulieren als bedrijven veel verkocht en verhuurd.

Direct een gesloten aanhangwagen huren

Wilt u meteen een huif- of andere gesloten aanhanger huren? Dan kunt u deze reserveren door gebruik te maken van onze website. Daarvoor gaat u naar de pagina van het exemplaar dat u wilt huren en klikt op de knop ‘Online reserveren’. U kunt uw gewenste aanhanger huren per dag of dagdeel. Mocht u het toch handiger vinden om persoonlijk contact te hebben bij een dichte aanhangwagen huren, dan is bellen of een bericht sturen via WhatsApp ook mogelijk. Om er zeker van te zijn dat het exemplaar dat u nodig heeft voorhanden is, raden wij aan om uw reservering op tijd door te geven. Het verhuuraanbod op onze website stemt 100% overeen met dat op ons terrein. U krijgt online dus een betrouwbaar beeld van welke gesloten aanhangwagens wij te huur hebben.

Gesloten aanhanger huren en ophalen

Op het moment van ophalen van uw gereserveerde huuraanhangwagen dient u het huurbedrag en een contante borgsom te betalen, waarna wij u de officiële huurovereenkomst sturen via de mail. Deze overeenkomst is uw bewijs dat de huur volgens de richtlijnen voor Bovag-gecertificeerde verhuurbedrijven plaatsvindt. Daarnaast moet u dit verhuurbewijs kunnen overleggen bij eventuele politiecontroles. Bij het weer inleveren van onze gesloten huuraanhanger checken wij of deze schoon is en zich in dezelfde staat bevindt als toen u hem meenam. We maken de aanhangwagen indien nodig schoon voor een meerprijs, die wij verrekenen met huurbedrag en de borg. Wilt u meer weten over onze verhuur, direct een dichte aanhanger huren of wenst u verder gebruik te maken van onze verhuurmogelijkheden, bijvoorbeeld voor extra accessoires? Aarzel niet en laat het ons weten!

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.