Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Koelaanhangwagens tweedehands

Aanhangwagens XXL West-Brabant beschikt over een uitgebreid assortiment tweedeha... Lees meer

Aanhangwagens XXL West-Brabant beschikt over een uitgebreid assortiment tweedehands trailers. Hieronder bevinden zich ook gebruikte koelaanhangers. Wij voegen dergelijke occasions incidenteel aan ons tweedehandsaanbod toe. Meestal zijn de koeltrailers door de vorige eigenaar bij ... Lees meer

Helaas, er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

Koelaanhangwagens tweedehands

Aanhangwagens XXL West-Brabant beschikt over een uitgebreid assortiment tweedehands trailers. Hieronder bevinden zich ook gebruikte koelaanhangers. Wij voegen dergelijke occasions incidenteel aan ons tweedehandsaanbod toe.

Meestal zijn de koeltrailers door de vorige eigenaar bij ons ingeruild bij de aanschaf van een nieuwe koelaanhanger. Een tweedehands koelaanhangwagen is niet alleen geschikt voor het geconditioneerde transport van beperkt houdbare producten, maar leent zich tevens voor gekoelde opslag.

Mogelijkheden koelaanhanger gebruikt

Koelwagens worden in de eerste plaats natuurlijk ingezet om er voedingsproducten, dranken en bloemen mee te vervoeren. Dankzij de koeleigenschappen wordt bederf actief tegengegaan en komt de lading dus zo vers mogelijk aan op haar bestemming. U hoeft evenwel geen transportbedrijf te hebben om een koelaanhangwagen als occasion te kopen. Koeling is namelijk ook onmisbaar tijdens zomerse buitenactiviteiten. Een tweedehands trailer met dag-nacht koeling zorgt ervoor dat u uw klanten of gasten ook na vele uren in de zomerzon nog steeds gekoelde dranken kan aanbieden. En vanzelfsprekend blijven snacks, hapjes, salades en vleesproducten in een koelaanhangwagen of koelaanhanger 2dehands die als mobiele opslag wordt gebruikt eveneens langer houdbaar. Voor dit soort tijdelijke toepassingen bieden wij ook koelaanhangers te huur aan.

Tweedehands koelaanhangwagen specificaties

Een nieuwe koelaanhanger kan in uiteenlopende modellen worden gekocht. Het laadvermogen varieert over het algemeen met de afmetingen en het aantal assen. In ons aanbod met koelwagen occasions treft u echter vooral modellen aan met lengte-, breedte- en hoogtematen van 250x130x150cm, 1300kg aan totaalgewicht en een enkele as. Aan de voorkant van de wagen bevindt zich aan de buitenzijde een koel- en/of vriesmotor. Deze is in te stellen op temperaturen van plus 10 tot min 20 graden. Een essentieel verschil tussen koelaanhangers en trailers die een koel vries mogelijkheid hebben, is dat een koelmotor niet kan worden aangezet gedurende het transport. Actief koelen is daardoor alleen mogelijk wanneer de wagen stilstaat. Om de inhoud voor langere tijd op temperatuur te houden, is elke koelaanhangwagen tweedehands voorzien van koelceldeuren aan de achterkant en extra dikke wanden.

Diverse merken koelaanhanger 2dehands

In ons aanbod koelaanhangwagens gebruikt vindt u met name trailers van het merk Proline. Deze Nederlandse producent staat bekend om zijn doordachte, functionele, duurzame en gebruiksvriendelijke aanhangers. Een trailer van dit merk is dus zeker het overwegen waard, ook al gaat het om een gebruikt exemplaar. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een koelaanhanger occasion van een ander merk, dan kunt u dit altijd aangeven. Wij houden onze ogen en oren dan open en stellen u vervolgens op de hoogte wanneer wij zo’n gebruikte wagen tegenkomen. Zoals geldt voor het gehele occasionaanbod zijn wij echter ook met betrekking tot onze koelaanhanger tweedehands afhankelijk van wat wij als inruil krijgen aangeboden.

Koelaanhangwagen occasion uit showroom

Een aantrekkelijke manier om minder te betalen voor een koeltrailer is het kopen van een reeds door ons gebruikt exemplaar. Als wij nieuwe modellen van de fabrikant krijgen geleverd, stallen we er meestal ook één in onze showroom. Het voordeel van een dergelijke koelaanhanger kopen, is dat u hiermee in feite een ongebruikte occasion aanschaft. Daarnaast zijn deze showroomtrailers over het algemeen nog niet zo lang geleden uit de fabriek gekomen en vaak nog geen jaar oud. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant zijn vooral DEMO Proline koelaanhangers goed vertegenwoordigd. Wilt u meer keuze, dan kunt u een kijkje nemen bij de actiemodellen. Hierin hebben wij bijvoorbeeld ook Easyline aanhangers. In het actieaanbod opgenomen koelaanhangwagen zijn niet 2dehands, maar u koopt er evengoed een voordelig exemplaar mee.

Koelaanhanger gebruikt laten aanpassen

Uiteraard is elke wagen voor koeltransport voorzien van een onderhoudsarme en stille koelmotor en isolatiewanden. Ze zijn dus direct geschikt voor gebruik. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat u een koelaanhanger occasion zoekt met extra features. In dat geval kunnen wij het exemplaar dat u wilt aanschaffen voor u uitbreiden. Het meest voor de hand liggende voorbeeld daarvan is het toevoegen van een aggregaat voor de koelmotor, zodat de vracht ook tijdens het vervoer kan worden gekoeld. Ook het toevoegen van andere eigenschappen is mogelijk, zoals het vervangen van de koelmotor door een koel-vriesmotor. Onze Bovag-gecertificeerde monteurs passen uw gebruikte koelaanhangwagen bij aankoop graag voor u aan.

Aanschaf koelaanhanger tweedehands

Indien u een koelwagen occasion zoekt is het goed om te weten dat wij tot de goedkoopste van Nederland behoren. Daarnaast wordt ons assortiment altijd aangevuld, zodat gebruikte koelaanhangers standaard uit voorraad leverbaar zijn. Wij bieden de meeste occasions nagekeken aan. Het gebeurt echter ook wel dat ze meteen na binnenkomst voor een lage prijs online worden gezet. XXL West-Brabant is bij een niet gecontroleerde koelaanhangwagen 2dehands niet aansprakelijk voor eventuele schade. Als u uw occasion na aanschaf laat checken, krijgt u bovendien drie maanden garantie op uw koelaanhangwagen gebruikt. Wilt u een koeltrailer huren of kopen? Neem dan contact met ons op en kom langs in Roosendaal. Wij zes dagen per week geopend.

Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.