Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Type gebruik

Paardentrailers huren

Op een comfortabele manier uw paard of pony vervoeren doet u met een paardentrai... Lees meer

Op een comfortabele manier uw paard of pony vervoeren doet u met een paardentrailer. Paardentrailers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Aanhangwagens XXL West-Brabant biedt u de mogelijkheid om een paardentrailer te huren. Onze verhuur paardentrailers worden jaarlijks voo... Lees meer

{"item_name":"Proline Paardentrailer 315x130x238cm 1600kg","item_id":14444,"currency":"EUR","price":"65","item_brand":"Proline","item_category":"Paardentrailers huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Paardentrailer 315x130x238cm 1600kg
Huren vanafv.a. 65,- per dagp/d
Paardentrailers huren

Op een comfortabele manier uw paard of pony vervoeren doet u met een paardentrailer. Paardentrailers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Aanhangwagens XXL West-Brabant biedt u de mogelijkheid om een paardentrailer te huren.

Onze verhuur paardentrailers worden jaarlijks voorzien van een grondige onderhoudsbeurt waardoor u zeker bent dat u veilig op pad kunt met u paard(en). U kunt bij ons een 1,5 paards of 2 paards trailer huren. Heeft u één paard die vervoert moet worden dan volstaat een 1,5 paards trailer. Wilt u twee paarden vervoeren dan is de 2 paards trailer een goede oplossing.

Trailer huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant

Een verhuur paardentrailer geschikt voor één paard of voor twee paarden kunt u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant voor zowel een korte als voor een langere periode huren. Via het reserveringsformulier op de pagina van het gewenste product kunt u al uw wensen en behoeftes invullen. Onze verhuurafdeling zal uw aanvraag behandelen en u altijd een bevestiging terug sturen om de huur te bevestigen. Komt u liever persoonlijk in contact met de verhuurafdeling dan is bellen naar het directe nummer of een bericht sturen via WhatsApp ook mogelijk. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan. Het kan voorkomen dat de verhuur trailer op de door u gekozen datum niet beschikbaar is. Wij zullen er dan alles aan doen om een alternatief te zoeken zodat u toch gebruik kunt maken van één van onze trailers.

Trailer verhuur bij de specialist in Roosendaal

Voor het huren van een aanhangwagen of paardentrailer vragen wij vooraf een borgsom welke betaald dient te worden op het moment dat u de trailer komt ophalen. Bij terugkomst zullen wij de paardentrailer controleren of deze in dezelfde staat is teruggebracht zoals wij hem hebben mee gegeven. Is alles in orde dan ontvangt u de reeds betaalde borgsom terug. Om u de zekerheid te geven dat de huur volgens de officiële weg plaatsvindt ontvangt u van ons een huurovereenkomst waarin staat dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de paardentrailer die u komt huren. Heeft u nog extra accessoires nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren. Wij willen u attenderen dat onze trailers vaak in gebruik zijn. Dus wilt u een paardentrailer huren, dan raden wij u aan tijdig uw reservering te plaatsen.

Een aanhanger of paardentrailer huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Met een ruim verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Aanhangwagens XXL West-Brabant Schore voor paardentrailer verhuur in Zeeland.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.