Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Projecten

Zoals u kunt zien in onze showroom en op onze website bestaan er aanhangers in a... Lees meer

Zoals u kunt zien in onze showroom en op onze website bestaan er aanhangers in alle soorten, maten en ontwerpen. Desondanks kan het gebeuren dat u in het standaardassortiment niet de aanhangwagen kunt vinden die u nodig heeft. In dat geval is mogelijk om een aanhanger op maat te ... Lees meer

Projecten

Zoals u kunt zien in onze showroom en op onze website bestaan er aanhangers in alle soorten, maten en ontwerpen. Desondanks kan het gebeuren dat u in het standaardassortiment niet de aanhangwagen kunt vinden die u nodig heeft. In dat geval is mogelijk om een aanhanger op maat te laten bouwen.

In dat geval kunnen wij een passende aanhanger op maat laten bouwen naar uw wensen en eisen. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant beschikken we namelijk over een afdeling speciaalbouw, waar vakkundige en creatieve medewerkers met jarenlange ervaring uw wensen met betrekking tot aanhangers uitwerken en vormgeven. U mag in de aanhangwagens rijden met een b of be rijbewijs. Dit ligt aan het gewicht van de aanhanger.

Unieke aanhangwagens dankzij speciaalbouw

Het laten construeren van een aanhanger via speciaalbouw is ideaal voor ondernemers en particulieren voor wie het reguliere aanbod niet toereikend is. Bijvoorbeeld wanneer u werkzaamheden verricht of transporten verzorgt die om bepaalde aanpassingen van een aanhangwagen vragen. In dat geval heeft kiezen voor speciaalbouw een aantal belangrijke voordelen. Als u een aanhanger door ons laat ontwerpen en bouwen, krijgt u namelijk een wagen die in alle opzichten geschikt is voor uw toepassingen. En omdat wij bij Aanhangwagens XXL West-Brabant specialist op het gebied van maatwerk bij aanhangers zijn, kunnen wij voor u vrijwel elk model construeren. Vooral ondernemers die werkzaam zijn in minder gangbare sectoren hebben veel profijt van een speciaalbouwwagen. Het is uiteraard eveneens mogelijk om uw bestaande aanhanger aan uw wensen aan te passen.

Aanhangwagen op maat laten bouwen

Als u een voor uw werk aangepaste aanhanger bij ons wilt kopen, kunt u veel kanten op. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om aan nagenoeg elk verzoek rond maatwerk gehoor te kunnen geven. In de loop der jaren hebben wij talloze particulieren en bedrijven geholpen met een passende oplossing voor hun arbeids- of transportvraagstuk. Onze medewerkers hebben speciaalbouw aan aanhangwagens uitgevoerd variërend van het installeren van een generator tot het aanbrengen van een frame voor reclamedoeleinden. Maar ook een gesloten aanhangwagen voorzien van rolluiken, een koelsysteem of mogelijkheid voor overdekt autotransport is geen enkel probleem.Andere reeds gerealiseerde oplossingen op maat betroffen het monteren van extra hoge rekken rond een kipperbak of de constructie van een mobiele werkplaats. Ook bouwen we aanhangwagens met een tankopbouw, compressor gasverdeelstation of een op maat gebouwde laadkraan aanhangwagen.

Aanhangwagens maatwerk van topmerken

Het ontwerpen en assembleren van aanhangers op maat kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. En bij het uitvoeren van speciaalbouw staat net als bij ons standaardaanbod kwaliteit voorop. Dat houdt onder meer in dat we voor het bouwen van speciale aanhangwagens gebruikmaken van exemplaren van gerenommeerde merken. Vaak worden door onze vakmensen aanhangers van Proline en Easyline aangepast of uitgerust met bepaalde features. Daarvoor selecteren wij uit de verschillende soorten wagens in ons assortiment het model dat zich het meest voor een specifiek maatwerkverzoek leent.. Wat uw wensen ook zijn, meestal is een speciaalbouw aanhangwagen direct uit voorraad leverbaar en kunt u er dus snel de weg mee op.

Werkwijze bij aanhangwagens met speciaalbouw

Indien u een aanhanger op maat wilt laten bouwen, gaan wij de uitdaging graag aan. Nadat u uw verzoek aan ons heeft voorgelegd, bespreken wij allereerst uw wensen en behoeften. We willen vanzelfsprekend een goed beeld hebben van waarvoor en op welke manier u uw maatwerk aanhangwagen wilt inzetten, zodat in het uiteindelijke ontwerp aan alles is gedacht. Onze speciaalbouw-afdeling zet uw ideeën vervolgens om in een constructieplan, dat wij daarna met u doornemen. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan kan het werk aan uw aanhanger op maat beginnen. De bouwtijd is afhankelijk van hoe ingrijpend de vereiste aanpassingen aan een aanhangwagen zijn en welke speciale voorzieningen moeten worden aangebracht.

Verzoek aanhangwagen op maat indienen

Heeft u een bepaalde aanhanger nodig en bent u op zoek naar een bedrijf voor de bouw ervan? Aanhangwagens XXL West-Brabant beschikt over ervaren medewerkers die dit maatwerk voor u kunnen uitvoeren. Onder onze klanten bevinden zich zowel bedrijven als particulieren, en het maakt dan ook niet uit of u een aanhanger met speciaalbouw nodig heeft voor professionele doeleinden of uit hobbyistische overwegingen. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat de aanhangwagen voldoet aan de RDW-regelgeving en de nationale en internationale verkeersregels. Bij levering van de aanhanger ontvangt u natuurlijk ook het bij nieuw gebouwde exemplaren wettelijk verplichte COC-attest. Kom langs in de showroom op industriegebied Smokkelhoek bij Kapelle in Zeeland of neem contact op via telefoon, e-mail of het formulier op de website.

Kan ik mijn aanhangwagen op maat laten maken?

Wanneer u een aanhangwagen op maat wilt, zit u goed bij ons. Naast de standaard wagens in ons assortiment kunt u ervoor kiezen om een aanhangwagen aan te passen naar wens. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met speciaalbouw? Wanneer u contact met ons opneemt, voorzien wij u graag van advies en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kan ik mijn aanhangwagen op maat laten maken?

Alle aanhangwagens binnen ons aanbod kunnen wij naar uw wensen aanpassen. Wilt u een gesloten aanhangwagen met een specifieke afmeting die niet in ons assortiment zit? Wij kunnen dit voor u maken. Een aanhangwagen van uw eigen huisstijl voorzien? Ook dit is geen probleem. Maar ook het plaatsen van rolluiken, banken en/of sanitair voorzieningen behoren tot de vele mogelijkheden.