Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Aanhangwagen inruilen

Bent u op zoek naar een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer en wilt u uw oude aanhanger inruilen? Dat kan bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Wij kopen met regelmaat gebruikte aanhangwagens en paardentrailers in. Geen interesse in een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer? Geen probleem, bij ons kunt u ook uw wagen inruilen zonder een nieuwe aan te schaffen.

Om u een goed voorstel te kunnen doen is het voor ons noodzakelijk om de aanhangwagen of paardentrailer te zien, zodat wij kunnen inschatten wat de staat van de aanhanger is. Wij realiseren ons dat het niet altijd even makkelijk is om onze werkplaats te bezoeken, daarom bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Aanhangwagens XXL West-Brabant fotoservice.

Wij vragen u minimaal vier kwalitatief goede foto’s te sturen naar info@aanhangwagens-westbrabant.nl,of via WhatsApp naar 06-30030963. Het is belangrijk dat wij een overzicht krijgen van:

 • Het chassis;
 • De banden;
 • De buitenkant;
 • De binnenkant (binnenbak).

Wanneer wij een realistisch beeld hebben van de staat van uw aanhangwagen, dan kunnen wij aangeven hoeveel de aanhanger kan opleveren bij het inruilen. Indien u geïnteresseerd bent in één van onze aanhangwagens of paardentrailers dan verrekenen wij de inruilprijs met de prijs van de nieuwe paardentrailer of aanhanger.

Uiteraard is dit aanbod alleen geldig mits de aanhangwagen in dezelfde staat is als de foto’s die u ons gestuurd heeft. Aanhangwagens XXL West-Brabant behoudt het recht de prijs aan te passen als de kwaliteit van de aanhanger aanzienlijk anders is, dan in eerste instantie op de foto’s is beoordeeld.

  Naam*
  Postcode* / Huisnr.*
  Straatnaam*
  Woonplaats*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Type aanhangwagen*
  Kenteken
  Foto’s*
  Opmerkingen / Vragen

  Een aanhangwagen of paardentrailer kopen doet u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Wij zijn de specialist in de regio! U vindt ons op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal. Gelegen vlakbij de snelweg A17.

  Even sparren over de mogelijkheden of deze pagina delen in je netwerk?
  Deel deze pagina