Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Bekijk alle lengtes
Merk
Breedte
Uitvoering
Type gebruik

Machinetransporters tweedehands

Moet u regelmatig grote machines vervoeren zoals een graafmachine, hoogwerker of... Lees meer

Moet u regelmatig grote machines vervoeren zoals een graafmachine, hoogwerker of zitmaaier om uw werkzaamheden uit te voeren? Dan is een machinetransporter een must. De machinetransporter, ook wel dieplader of multitransporter genoemd zorgt ervoor dat uw machine transport op een ... Lees meer

{"item_name":"Proline Machinetransporter tandemas 375x185cm 3500kg","item_id":57943,"currency":"EUR","price":8651.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Machinetransporters tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Machinetransporter tandemas 375x185cm 3500kg
Showroom model
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 7.150,- excl. BTWexcl. BTW
{"item_name":"Proline Machinetransporter tridemas 450x170cm 3500kg","item_id":57941,"currency":"EUR","price":8651.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Machinetransporters tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline Machinetransporter tridemas 450x170cm 3500kg
Showroom model
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 7.150,- excl. BTWexcl. BTW
Niet gevonden wat je zoekt?

Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

  {"item_name":"Ifor-Williams Machinetransporter tandemas 280x130cm 2700kg","item_id":58164,"currency":"EUR","price":2722.5,"item_brand":"Ifor-Williams","item_category":"Machinetransporters tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Ifor-Williams Machinetransporter tandemas 280x130cm 2700kg
  Weg is weg, wees er snel bij
  Kopen vanafv.a. 2.250,- excl. BTWexcl. BTW
  Niet gevonden wat je zoekt?

  Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

   {"item_name":"Ifor-Williams Machinetransporter tridemas 550x204cm 3500kg","item_id":59174,"currency":"EUR","price":7865,"item_brand":"Ifor-Williams","item_category":"Machinetransporters tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":3,"quantity":1} Ifor-Williams Machinetransporter tridemas 550x204cm 3500kg
   Weg is weg, wees er snel bij
   Kopen vanafv.a. 6.500,- excl. BTWexcl. BTW
   Machinetransporters tweedehands

   Moet u regelmatig grote machines vervoeren zoals een graafmachine, hoogwerker of zitmaaier om uw werkzaamheden uit te voeren? Dan is een machinetransporter een must. De machinetransporter, ook wel dieplader of multitransporter genoemd zorgt ervoor dat uw machine transport op een uitstekende manier plaatsvindt.

   De machinetransporter, ook wel dieplader of multitransporter genoemd zorgt ervoor dat uw machine transport op een uitstekende manier plaatsvindt. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant krijgen wij met regelmaat goede kwaliteit gebruikte transporters binnen.

   Wij bieden deze wagens nagekeken aan, maar soms zetten we ze ook meteen na inruil op onze website. Uiteraard heeft dit invloed op de prijs, maar wij kunnen dan geen garantie geven op de kwaliteit van de wagen. Wilt u zeker zijn dat uw aankoop in goede staat is, kies dan voor een onderhoudsbeurt. Bij de onderhoudsbeurt kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw gebruikte transporter.

   Gebruikte transporter kopen bij Aanhangwagens XXL West-Brabant

   Heeft u tussen ons aanbod machinetransporters gebruikt een geschikt model gevonden? Kom gerust eens langs in onze showroom om de transporter te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de multitransporter direct meenemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

   Zit op dit moment niet de gewenste machinetransporter gebruikt in ons aanbod, dan kunt u ons ook altijd laten weten waar u naar op zoek bent zodat wij u direct kunnen contacteren indien er een passend model binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod multitransporters om daar het gewenste model te vinden.

   Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een machinetransporter huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur machinetransporter zeer gewild is raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen kom te staan.

   Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

   Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

   Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

   Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

   Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

   Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.