Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Tweedehands aanhanger kopen

Wanneer u een aanhangwagen kopen wilt, loont het altijd om eens een kijkje te nemen bij onze tweedehands exemplaren. Het komt namelijk wel voor dat men bij de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen de oude inruilt. Daarnaast worden wij geregeld benaderd door particulieren en ondernemers met een gebruikte aanhanger te koop. We voegen dan ook elke maand meerdere occasiontrailers toe aan het toch al grote aanbod. Neem contact op met Aanhangwagens XXL West Brabant bij interesse in een gebruikte aanhangwagen of als u zelf een tweedehands aanhanger te koop heeft.

Gebruikte aanhangwagens te koop in allerlei soorten

Ons assortiment trailers tweedehands varieert van ongeremde aanhangwagens van 750 kg tot geremde exemplaren van 3500 kg. De meeste ontwerpen zijn met minstens één occasion vertegenwoordigd. En mochten wij van een bepaald model geen enkele aanhanger te koop tweedehands voorradig hebben, dan kunt het altijd volgende week nog eens proberen. Voor onze occasions zijn wij nu eenmaal afhankelijk van wat wij aangeboden krijgen en dit valt uiteraard niet te voorspellen. Desondanks zijn sommige gebruikte trailers doorgaans ruimer aanwezig dan andere. Zo hebben mensen die een paardentrailer of koelaanhanger als tweedehands aanhangwagen kopen willen meestal uitgebreidere keuze. Ook van machinetransporters, plateauwagens en dichte aanhangers hebben we vaak meerdere occasions in diverse maten. Een veetrailer of kipper gesloten treft u minder snel aan.

Bekend merk gebruikte aanhanger kopen

AWB is een officiële dealer van een groot aantal nationaal en internationaal bekende trailerbouwers. De meeste daarvan vindt u tevens onder onze occasions. U kunt bij ons een 2dehands aanhangwagen kopen van merken als Anssems, Easyline, Ifor Williams, Loady en Proline. Veel van deze producenten richten zich op het bouwen van trailers voor bepaalde vakgebieden of vrijetijdsbestedingen. Onze occasion koelwagens zijn bijvoorbeeld vooral van Proline, terwijl bij tweedehands machinetransporters Ifor Williams goed is vertegenwoordigd. Onder paardentrailers vindt u vaak juist exemplaren van zeer uiteenlopende merken, waaronder Bockmann, Henra, Humbaur en Hotra. Voor algemene toepassingen bedoelde gesloten gebruikte aanhangwagens laten qua fabrikanten eveneens veel afwisseling zien, met ook diverse minder bekende namen. Maar of u nu een 2e hands aanhanger kopen wilt van een gevestigd of onbekend merk, wij bieden altijd kwaliteitstrailers voor scherpe prijzen.

Voordelen aanhangwagen kopen tweedehands

Afgezien van een hoge kwaliteit voor een lage prijs, zijn er nog diverse andere voordelen te noemen bij het kopen van een gebruikt aanhanger model. Heel praktisch is natuurlijk dat veel van de occasionwagens voorzien zijn van accessoires en andere extra’s. Denk daarbij aan opties als steunpoten, een ophangsysteem voor vleesvervoer, cargorails en -stangen om karren op hun plaats te houden of een aggregaat om beperkt houdbare producten tijdens de rit actief te koelen. Wanneer u een gebruikte aanhangwagen kopen gaat, is deze in veel gevallen dus direct in te zetten voor uw transport. Soms kunt u bij een tweedehands aanhanger kopen kiezen voor een demomodel. Deze aanhangwagens te koop tweedehands hebben het predicaat ‘occasion’ alleen gekregen omdat ze na inkoop enige tijd in onze showroom hebben gestaan. Hiermee koopt u dus eigenlijk een in ons aanbod gebruikte nieuwe aanhanger voor een extra laag bedrag.

Gebruikte aanhangwagen kopen uit speciaalbouw

Wij kunnen ons voorstellen dat u interesse hebt in een bepaald model tweedehands aanhanger die niet in massaproductie gemaakt wordt. Dit kan gebeuren wanneer u werkzaam bent in een minder gangbaar vakgebied of anderszins specifieke eisen stelt aan uw trailer. Dan zijn wij het juiste adres om een bestaand model te laten aanpassen voor uw doeleinden. Als u bijvoorbeeld een 2e hands aanhangwagens te koop ziet staan die in de basis geschikt is, dan kunt u altijd informeren of onze afdeling speciaalbouw deze kan uitrusten met de voor u noodzakelijke features. Het advies is daarbij wel om eerst de trailers te checken die wij in het verleden van speciaalbouw hebben voorzien. In onze grote voorraad aangepaste modellen kunt u wellicht direct de nieuwe gesloten aanhangwagen enkel as of open 2e hands aanhanger kopen die u zoekt.

Zelf aanhangwagen tweedehands te koop

Om ons occasionaanbod op peil te houden, zijn wij altijd geïnteresseerd in inruiltrailers. Heeft u een gebruikte aanhanger te koop, bijvoorbeeld omdat deze binnen uw bedrijf overbodig is geworden? Dan ontvangen wij graag een aantal duidelijke foto’s van de banden, het chassis en de binnen- en buitenkant van de bak. Aan de hand daarvan bekijken wij of we uw 2dehands aanhangwagen kopen willen. Als de trailer op de foto’s in goede staat lijkt te verkeren, nodigen wij u uit om langs te komen. We voeren dan meteen een nadere inspectie uit en laten u aansluitend weten wat de prijs is die wij ervoor over hebben. U krijgt dit bedrag vervolgens uitbetaald. Indien u bij ons direct een vervangende trailer aanschaft, kunnen we de prijs van de inruilwagen ook aftrekken van dat aankoopbedrag. Bij vragen kunt u ons bellen, mailen, whatsappen of bereiken via het contactformulier op onze website.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.