Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Overige aanhangwagens tweedehands

{"item_name":"Anssems Schamelwagen tandemas 503x202cm 3000kg","item_id":41185,"currency":"EUR","price":3630,"item_brand":"Anssems","item_category":"Overige aanhangwagens tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Anssems Schamelwagen tandemas 503x202cm 3000kg
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 3.000,- excl. BTWexcl. BTW
Niet gevonden wat je zoekt?

Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

  Overige aanhangwagens tweedehands

  Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

  Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

  Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

  Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

  Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.