Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Goedkope aanhangers voor allerlei doeleinden

Bij het kopen een nieuwe aanhangwagen is het vooral zaak dat deze aan alle eisen voldoet en dus geschikt is voor uw hobby of werk. Maar minstens zo belangrijk is natuurlijk het prijskaartje dat aan de trailer hangt. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant wordt u op alle punten op uw wenken bediend. We bieden niet alleen een uitgebreid assortiment, maar zorgen er ook voor dat uw aanhangwagen goedkoop is. U kunt bij ons zowel kopen als huren voor een scherpe prijs. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod van alle soorten aanhangwagens die meestal direct uit voorraad leverbaar zijn. Zoekt u een open aanhangwagen of een gesloten aanhangwagen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Veel keuze bij goedkope aanhanger

Aanhangwagens zijn er in talloze ontwerpen, afmetingen en gewichtsklassen. Een eerste overweging is echter meestal of er behoefte is aan een open of gesloten aanhanger. In beide gevallen kunt u veel kanten op. Gaat het specifiek om de prijs, dan zijn bakwagens of open trailers doorgaans wat goedkoper. Al ligt het er ook aan voor welk doel u een aanhanger zoekt. Open standaardaanhangwagens lenen zich voor het vervoer van uiteenlopende ladingen, zoals sloop- en tuinafval, tegels en grind. Daarnaast zijn er tevens exemplaren met een kiepbak, schamelwagens, plateauaanhangers en open trailers voor het transport van auto’s, motoren, boten, fietsen en machines. Het aanbod gesloten goedkope aanhangwagens omvat paardenwagens met of zonder koetsplateau, veetrailers, vries-, koel- en bloemenwagens, verkoop-, podium-, beurs-, promotie- en presentatieaanhangers, sanitair- en schaftwagens en trailers voor autorijscholen.

Aanhanger goedkoop van kwaliteitsmerk

Voordelig een aanhangwagen kopen betekent niet dat er alleen keuze is uit zelfbouwexemplaren of nietszeggende merknamen. Bij ons staat kwaliteit namelijk hoog in het vaandel. Daarom hebben meerdere bekende trailerfabrikanten Aanhangwagens XXL West Brabant geselecteerd als een van hun officiële Nederlandse dealers. In onze showroom en op ons 5500 vierkante meter grote terrein treft u dan ook uitsluitend kwaliteitsmerken aan. U kunt daarbij denken aan nationale en internationale producenten als Anssems, Careliner, Easyline, Henra, Hulco, Humbaur, Ifor Williams, Loady, Montana, Proline en Saris. Zo weet u zeker dat u een goedkope aanhangwagen van met uitstekende papieren aanschaft, waarmee u jaren vooruit kunt.

Goedkope aanhangwagens in alle gewichtscategorieën

Veel van de merken die wij vertegenwoordigen bieden trailers goedkoop aan in meerdere gewichtsklassen. Wat het daadwerkelijke totaalgewicht is van een aanhanger hangt af van het ontwerp, maar dit loopt uiteen van 750 tot 3500 kg. Verschillen qua gewicht bij overeenkomstige modellen worden verklaard door het trailerformaat en het materiaal waarvoor gekozen is. Groter staat echter niet gelijk aan meer vrachtruimte. Een totaalgewicht van bijvoorbeeld 750 kg is namelijk een optelling van het laadvermogen en het eigen gewicht van de desbetreffende aanhangwagen. Hoe zwaarder de trailer, hoe minder kilo’s er dus aan transportcapaciteit overblijven. De afmetingen en daarmee het totaalgewicht zijn daarnaast van invloed op het aantal assen waarmee een goedkope aanhanger is uitgerust en of een trailer geremd of ongeremd is.

Accessoires en speciaalbouw

Een aanhanger is pas goed bruikbaar wanneer deze volledig geschikt is voor uw werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. Daarom is het altijd mogelijk om extra’s bij uw aanhangwagen goedkoop erbij aan te schaffen. Het aanbod verschilt per merk en per trailer, maar u kunt onder meer kiezen voor een huif, ladingnet, vlakzeil, spanbanden, sjor- en vloerogen, oprijplaten, dissel-, antidiefstal- of koppelingsslot, reservewiel, loof- en voorrekken, ophangsysteem voor vlees, cargorails met bijbehorende stangen en een camera- en monitorsysteem voor paardentrailers. Als deze accessoires niet toereikend zijn, dan kan onze afdeling voor speciaalbouw u altijd verder helpen. Hier kunt u terecht voor een scherp geprijsde aanhanger op maat. We kunnen een open bak bijvoorbeeld voorzien van een gasverdeelstation, compressor, spuitinstallatie, hijskraan of glasbok. In dichte trailers kan een zijdeur, zijklep of systeem van rolluiken worden gemonteerd, terwijl de binnenzijde transformeren tot een mobiele werkruimte of opslagunit eveneens mogelijk is.

Aanbiedingen en gebruikte goedkope aanhangers

Een aanhangwagen laten ombouwen of uitrusten met accessoires brengt vanzelfsprekend een meerprijs met zich mee. Daarom kan het lonen om op zoek naar een specifieke goedkope trailer ook ons occasionaanbod te bekijken. Het assortiment gebruikte aanhangers wordt regelmatig uitgebreid en de kans is dus aanwezig dat het door u beoogde model ertussen staat. Daarnaast vindt u een pagina met aanhanger aanbiedingen online. Onder de actiemodellen bevinden zich tevens demomodellen, die afkomstig zijn uit de showroom en dus vaak relatief nieuw zijn. Het aanbod op onze website stemt 100% overeen met hetgeen op ons terrein aanwezig is, zodat ook elk demo-exemplaar uit voorraad leverbaar is.

Aankoop of huur goedkope aanhangwagen

Wij hebben al menig tevreden klant persoonlijk geholpen. Via internet een aanhanger goedkoop bestellen kan echter ook. En doordat wij een eigen transportservice hebben, kost de thuisbezorging u niets. U kunt de trailer desgewenst aflossen in 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Maakt u maar tijdelijk gebruik van een aanhangwagen? Dan is huren een uitstekende optie die wij aanbieden. Wilt u meer weten over goedkoop trailers kopen of huren? Neem dan contact op via e-mail, telefoon, WhatsApp of ons online informatieformulier.

 

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.