Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Type gebruik

Bakaanhangwagens tweedehands

Tweedehands bakwagens Een bakwagen is een veel gebruikte aanhanger, zowel partic... Lees meer

Tweedehands bakwagens Een bakwagen is een veel gebruikte aanhanger, zowel particulier als zakelijk. Deze veelzijdige aanhangwagen is namelijk relatief klein en eenvoudig te parkeren bij uw huis of bedrijf. Met de vele verschillende bakwagens kunt u alle kanten op. We hebben bakwa... Lees meer

{"item_name":"solide Bakwagen tandemas 300X130X150cm 2000kg","item_id":59125,"currency":"EUR","price":2420,"item_brand":"solide","item_category":"Bakaanhangwagens tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} solide Bakwagen tandemas 300X130X150cm 2000kg
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 2.000,- excl. BTWexcl. BTW
Niet gevonden wat je zoekt?

Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

  Bakaanhangwagens tweedehands

  Tweedehands bakwagens

  Een bakwagen is een veel gebruikte aanhanger, zowel particulier als zakelijk. Deze veelzijdige aanhangwagen is namelijk relatief klein en eenvoudig te parkeren bij uw huis of bedrijf. Met de vele verschillende bakwagens kunt u alle kanten op. We hebben bakwagens voor lichte werkzaamheden, maar ook voor het vervoer van zwaardere materialen kunt u hier iets vinden.

  Naast het reguliere aanbod kunt u op onze website ook terecht voor een mooie tweedehands bakwagen. Voor het occassion aanbod zijn wij afhankelijk van wat wij aangeboden krijgen, daarom is het goed om onze website goed in de gaten te houden.

  Naast tweedehands bakwagens modellen vindt u binnen de occassions ook demomodellen. Dit zijn aanhangers die in onze showroom hebben gestaan waardoor ze gebruikssporen bevatten. Zo scoort u eigenlijk een nieuwe bakwagen voor een mooie prijs!

  Kwaliteit occassion bakaanhangwagen

  De tweedehands aanhangers die wij binnen krijgen, kijken onze monteurs meestal eerst na voordat ze online gezet worden. Soms gaan deze echter direct online, waardoor u voor een mooi prijsje een tweedehands bakwagen kan vinden. Wilt u zeker weten veilig op de weg? Laat uw aankoop dan controleren in onze werkplaats, zo bent u zeker van een goede kwaliteit aanhanger. Daarnaast krijgt u er dan drie maanden garantie op.

  Accessoires tweedehands aanhanger

  Heeft u een mooie bakwagen tweedehands gezien in ons aanbod, maar mist u extra opties? Dan is het mogelijk om accessoires toe te voegen aan de aanhanger. Ga bijvoorbeeld voor een slot voor uw bakwagen, een nieuw neuswiel of extra verlichting. Dit is allemaal mogelijk, zodat uw tweedehands aanhanger voldoet aan uw wensen.

  Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

  Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

  Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

  Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

  Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.