Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Actiemodellen autotransporter
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Actiemodellen autotransporter

Producten in deze categorie

Goedkope autotransporters

PAK Aanhangwagens heeft voor u een divers assortiment samengesteld met goedkope autotransporters. Door ons gezamenlijke inkoopsysteem kunnen wij tegen een scherp tarief goedkope autotransporters leveren van diverse merken. De autotransporter aanbiedingen van PAK Aanhangwagens zijn niet alleen scherp geprijsd maar ook van de hoogste kwaliteit. Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk waardoor wij alleen met de beste producten werken.

Actiemodellen autotransporters

Een aanhangwagen speciaal ontwikkeld voor auto transport is de autotransporter, ook wel autoambulance genoemd. Met deze autoambulance kunt u uw occasion, klassieker, racewagen, (kapotte) auto of auto vervoeren van A naar B. Het belangrijkste is dat u op een gemakkelijke manier uw voertuig kunt vervoeren met een autotransporter die fijn achter de auto hangt. Over het algemeen zijn autotransporters voorzien van oprijplaten die in of onder de wagen zijn opgeborgen waardoor u uw voertuig zonder problemen kunt opladen.

Soorten en merken goedkope autotransporters

Een autotransporter is verkrijgbaar in vele soorten en maten. In ons actiemodellen overzicht treft u een ruim aanbod van diverse merken zoals Anssems, Proline en Saris. Zit uw gewenste goedkope autotransporter niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod. Onze actiemodellen autotransporters zijn standaard uitvoeringen, wenst u nog extra opties toe te voegen dan is dat mogelijk, wij bespreken dit graag met u.

Rijklaar terwijl u wacht

Kom vandaag nog langs in onze showroom om onze goedkope autotransporters te bekijken. Over het algemeen maken wij uw aanhangwagen direct rijklaar waardoor u snel de weg op kunt met uw nieuwe aanhangwagen. Liever een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon en wij sturen u een offerte op maat.

Onderhoud

Is uw autotransporter toe aan een onderhoudsbeurt. Ook dit kan PAK Aanhangwagens voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Tijdens het onderhoud is het desgewenst mogelijk om een vervangende autotransporter mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats. Dit kunt u eenvoudig doen via ons online afspraken formulier.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.