Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Actiemodellen enkelas
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Actiemodellen enkelas

Producten in deze categorie

Enkelas bakwagen aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Wilt u een goedkope enkelas bakwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende modellen staan die meelopen in de actie. Wij hebben enkelas aanhangwagens van de merken Loady en Anssems. U vindt dus ongetwijfeld een goedkope bakwagen in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Waarom een goedkope enkelas bakwagen?

De enkelas bakwagen is de aanhangwagen die u het meeste op de weg ziet rijden. Dit type is populair onder zowel particulieren als zakelijke gebruikers, puur omdat deze wagens makkelijk te stallen zijn en omdat u ze gewoon mag trekken met een B rijbewijs. Door deze wagens slim in te kopen met verschillende partijen kunnen wij dergelijke aanhangers tegen een lage prijs verkopen. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het vinden van een geschikte goedkope enkelasser.

Opties en accessoires

Om een goedkope enkelas aanhangwagen nog beter op uw wensen aan te laten sluiten bieden wij verschillende opties en accessoires aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een neuswiel, maar ook aan een ladingnet, loofrekken, kentekenklemmen of een door de verzekering goedgekeurd slot. Aanhangwagens XXL West Brabant levert u graag een zo’n compleet mogelijke aanhanger af.

Kunt u tussen de enkelas bakwagen aanbiedingen niet de aanhangwagen vinden die u nodig denkt te hebben? Dan kunt u natuurlijk ook altijd ons reguliere aanbod bekijken. Ook hier vindt u scherp geprijsde aanhangers van een standaard hoge kwaliteit. Tweedehands hebben wij deze wagens niet zo vaak, maar af en toe komt er een occasion model langs. Deze wagens zijn zeer populair reageer dus snel als u een dergelijke wagen zoekt. U vindt het aanbod bij onze tweedehands enkelas aanhangwagens.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope enkelas bakwagen te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw enkelas bakwagen aanbieding in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw goedkope enkelasser aanhanger in Zuid-Holland.