Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Actiemodellen koelaanhanger

Koelaanhangwagen aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Wilt u een goedkope koelaanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij verschillende actiemodellen staan. Wij hebben koelaanhangers van het merk Easyline en Proline. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt actiemodel in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen Actiemodellen koelaanhanger in ons assortiment

Een koelaanhanger van de specialist in Roosendaal

Aanhangwagens XXL West Brabant mag zichzelf dé specialist op het gebied van koelaanhangers noemen. De koelaanhangwagens uit ons assortiment zijn standaard van de hoogste kwaliteit. Zo leveren wij een relatief stille en onderhoudsarme koelmotor. Wij hebben een groot aantal modellen in diverse afmetingen. Veel van deze modellen lopen mee als actiemodel. Het slim inkopen van deze wagens met meerdere partijen zorgt ervoor dat wij deze tegen een interessant tarief in de markt kunnen zetten, profiteer dus van onze mogelijkheden. Vele aantoonbaar tevreden klanten gingen u voor, dat is natuurlijk wel zo vertrouwd.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Volledig naar wens aanpassen

  Om een koelaanhanger helemaal naar wens te maken, kunt u kiezen uit vele accessoires. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld steunpoten, een ladingvastzetsysteem, vleeshangsysteem, schappen, een oprijklep of een geïsoleerde vloer. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens adviseren u graag over welke accessoires het beste bij u passen.

  Overige mogelijkheden voor een koelaanhangwagen

  Kunt u tussen de koelaanhangwagen aanbiedingen niet het type vinden dat u voor ogen heeft? Bekijk dan het reguliere aanbod. Wilt u de wagen uitproberen om te kijken of dit is wat u zoekt? Dan bent u ook altijd in de gelegenheid om een koelaanhanger te huren.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die bij u past. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope koelaanhangwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw koelaanhangwagen aanbieding in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw goedkope koelaanhangwagen in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.