Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Actiemodellen koelaanhanger
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Actiemodellen koelaanhanger

Producten in deze categorie

Koelaanhangwagen aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Wilt u een goedkope koelaanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij verschillende actiemodellen staan. Wij hebben koelaanhangers van het merk Easyline. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt actiemodel in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Een koelaanhanger van de specialist in Roosendaal

Aanhangwagens XXL West Brabant mag zichzelf dé specialist op het gebied van koelaanhangers noemen. De koelaanhangwagens uit ons assortiment zijn standaard van de hoogste kwaliteit. Zo leveren wij een relatief stille en onderhoudsarme koelmotor. Wij hebben een groot aantal modellen in diverse afmetingen. Veel van deze modellen lopen mee als actiemodel. Het slim inkopen van deze wagens met meerdere partijen zorgt ervoor dat wij deze tegen een interessant tarief in de markt kunnen zetten, profiteer dus van onze mogelijkheden. Vele aantoonbaar tevreden klanten gingen u voor, dat is natuurlijk wel zo vertrouwd.

Volledig naar wens aanpassen

Om een koelaanhanger helemaal naar wens te maken, kunt u kiezen uit vele accessoires. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld steunpoten, een ladingvastzetsysteem, vleeshangsysteem, schappen, een oprijklep of een geïsoleerde vloer. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens adviseren u graag over welke accessoires het beste bij u passen.

Overige mogelijkheden voor een koelaanhangwagen

Kunt u tussen de koelaanhangwagen aanbiedingen niet het type vinden dat u voor ogen heeft? Bekijk dan het reguliere aanbod. Wilt u de wagen uitproberen om te kijken of dit is wat u zoekt? Dan bent u ook altijd in de gelegenheid om een koelaanhanger te huren.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die bij u past. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope koelaanhangwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw koelaanhangwagen aanbieding in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw goedkope koelaanhangwagen in Zuid-Holland.