MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Speciaalbouw

Aanhangwagen op maat laten bouwen bij Aanhangwagens West Brabant

Aanhangwagens XXL West Brabant is meer dan alleen een verkoop- en verhuurbedrijf voor aanhangers. Onze vakbekwame medewerkers beschikken namelijk ook over de kennis om een aanhangwagen exclusief voor u te ontwerpen en te bouwen.

Producten in deze categorie

Door aanhangwagens via speciaalbouw te laten construeren, koopt u een exemplaar dat op alle punten voldoet aan uw wensen. Ideaal dus wanneer u voor een aantrekkelijke prijs een aanhanger voor minder gangbare toepassingen zoekt.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Voordelen aanhangwagens met maatwerk

  Hoewel veelzijdigheid en diversiteit kenmerkend zijn voor het verkoopassortiment in onze showroom, bestaat de kans dat het type aanhanger dat u zoekt niet voorradig is. Daarom is het bij ons zowel voor ondernemers als particulieren mogelijk om speciale aanhangwagens te laten maken. Een op maat gebouwde aanhanger heeft als grote voordeel dat u een wagen aanschaft die 100% ontworpen is voor uw werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. Het specifieke design zorgt bijvoorbeeld voor de beste omstandigheden om bepaalde goederen onder te vervoeren of stelt u in staat zich te onderscheiden van de concurrentie. Om die reden is een aanhanger op maat laten bouwen in het bijzonder interessant voor bedrijven die in bepaalde niches actief zijn of zich een unieke positie willen verwerven binnen hun vakgebied.

  Veel mogelijk bij aanhangwagens speciaalbouw

  Wat voor u ook de reden mag zijn om te kiezen voor maatwerk, duidelijk is dat in onze speciaalbouw vrijwel alles mogelijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze monteurs voor u bijna elk soort aanhanger maken. Bijvoorbeeld als u een wagen met een uitklapbare hijskraan zoekt of voor werkzaamheden op locatie een generator of compressor nodig heeft. Anderzijds kunt u een aanhanger voor reclame- en promotiedoeleinden of met tankopbouw, gasverdeelstation, waterspuitinstallatie of transportsysteem voor rol- of bouwsteigers laten bouwen. Het aanpassen van de binnenzijde van een gesloten aanhangwagen behoort eveneens tot onze mogelijkheden. Dit is het overwegen waard wanneer u specifieke wensen heeft voor uw verkoopwagen of als rijdende vakman een mobiele werkplaats nodig heeft. Als specialist op het gebied van maatwerk bij aanhangers kunnen wij u dus bij veel verzoeken van dienst zijn.

  Aanhangwagen op maat en conform de regels

  Bij het bouwen of aanpassen van een aanhanger leveren wij een passende oplossing voor ieder vraagstuk. Maar vanzelfsprekend dienen onze maatwerkaanhangwagens te worden ontwikkeld conform de RDW-regels en de nationale en internationale wetten voor transport en verkeer. U zult begrijpen dat dit de vrijheid bij het ontwerpen enigszins inperkt, maar de verkeersregelgeving en de veiligheid van onze klanten zijn uiteraard het belangrijkst. Daarom bouwen we elke aanhanger op een bestaand model, dat direct uit voorraad leverbaar is. Hierbij maken wij gebruik van wagens van merken als Proline, Easyline, Ifor Williams, Loady en Saris. Het kunnen kiezen uit verschillende soorten en merken aanhangers maakt dat voor het door u gewenste design het best daarbij aansluitende model kan worden gebruikt als basis om op te bouwen.

  Geïnteresseerd in aanhangwagens met maatwerk?

  Bent u op zoek naar een aanhanger met speciale features? Dan kunt u uw wensen altijd aan ons voorleggen. Op onze website staan meerdere voorbeelden van eerder door ons verzorgd maatwerk bij gesloten en open wagens. U kunt een offerte aanvragen voor speciaalbouw op basis van een van deze exemplaren, maar een geheel ander ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden. Zoals voor nieuw gebouwde aanhangwagens verplicht is, leveren wij elk exemplaar inclusief een COC-attest. Hierin staan de specificaties van de wagen vermeld. Kom vrijblijvend langs bij ons bedrijf aan Belder 43 op bedrijventerrein de Borchwerf II in Roosendaal. Of neem contact op met Aanhangwagens XXL West Brabant als u interesse heeft in een maatwerkaanhanger. Dit kan telefonisch, per e-mail, via het online contactformulier en met WhatsApp.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.