Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Enkelas bakwagen tweedehands

Tweedehands bakwagen enkelas

Een bakwagen enkelas is een relatief kleine aanhangwagen die vaak gebruikt wordt voor particulier gebruik. Over het algemeen mag een enkelas aanhangwagen door iedereen met een B rijbewijs getrokken worden.

Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen Enkelas bakwagen tweedehands in ons assortiment

  Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  Met grote regelmaat worden erbij Aanhangwagens XXL West Brabant gebruikte enkelas aanhangwagens ingeruild. Wij bieden deze wagens nagekeken aan, maar soms zetten we ze ook meteen na inruil op onze website. Uiteraard heeft dit invloed op de prijs, maar wij kunnen dan geen garantie geven op de kwaliteit van de tweedehands bakwagens. Wilt u zeker zijn dat uw aankoop in goede staat is, kies dan voor een onderhoudsbeurt. Bij de onderhoudsbeurt kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw tweedehands aanhangwagens enkelas.

   Ontvang gratis tips via Whatsapp
   Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

   Tweedehands aanhangwagens enkelas kopen

   Heeft u tussen ons aanbod gebruikte enkelas aanhangers een geschikt model gevonden? Kom gerust eens langs in onze showroom om de wagen te bekijken. Indien hij aansluit bij al u wensen dan kunt u de aanhangwagen direct meenemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

   Over het algemeen staat er altijd wel een gebruikte bakwagen tussen ons aanbod. Doordat deze wagens veel gezocht worden kan het voorkomen dat het aanbod de ene keer groter is dan de andere keer. Staat het gewenste model tweedehands aanhangwagen enkelas op dit moment niet tussen ons aanbod? Neem alsnog contact met ons op zodat wij contact met u kunnen opnemen indien we een bepaalde wagen binnen krijgen. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod bakwagens enkelas om daar het gewenste model te vinden.

   Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een enkelasser huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur bakwagens zeer gewild zijn raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen kom te staan.

   Welke soorten aanhangwagens zijn er?

   Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

   Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

   Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

   Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

   Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

   De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

   Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

   Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.