Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Machinetransporters
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Machinetransporters

Machinetransporter kopen?

Wilt u een nieuwe of occasion machinetransporter kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij verschillende soorten dieplader aanhangers staan. Wij hebben deze aanhangwagens van de merken Proline, Ifor Williams, Hulco, Saris en Loady. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

De machine transporter (ook wel dieplader of multitransporter genoemd) is over het algemeen bedoelt voor het transport van machines zoals een (mini)kraan, shovel, zitmaaier of hoogwerker. Uiteraard kunnen machines ook op andere soorten aanhangers vervoerd worden dan op machinetransporters, maar vaak is de oprijhoogte van deze aanhangwagens te hoog, waardoor het oprijden gevaarlijk is. Daar komt bij dat meer algemene aanhangwagens qua chassis niet berekend zijn op de puntbelasting die een machine met zich meebrengt. Al met al is het dus een slimme keuze om voor uw machine transport voor een speciaal daarvoor bestemde multitransporter te kijken.

Vele afmetingen en mogelijkheden

Machinetransporters zijn in vele varianten te koop en te huur. Zoekt u puur een wagen voor het vervoeren van uw machine, dan kunt u vaak met de kleinere afmetingen uit ons assortiment vooruit. Echter hebben veel machines voorzetstukken of toebehoren waardoor ze groter qua oppervlakte zijn, in dat geval zoekt u natuurlijk ook een transporter die hier op ingericht is. Als u niet precies weet wat voor soort transporter u nodig heeft voor uw machine, laat u dan vooraf informeren door één van onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens.

Maak de transporter nog completer voor uw werk

Naast dat vrijwel alle machine transporters uit het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant standaard al een heleboel nuttige accessoires bevatten, kunt u uw machine aanhangwagen natuurlijk nog verder optimaliseren voor het werk dat u ermee wilt gaan doen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor en aluminium traanplaatvloer of een roostervloer met open profiel. Standaard zijn al onze diepladers voorzien van sjorogen, maar wenst u nog een aantal extra ogen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ook kiezen veel gebruikers voor een reservewiel of een opbergkist, alles om de werkzaamheden zo makkelijk mogelijk te maken.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een machinetransporter aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw multitransporter in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw machinetransporter in Zuid-Holland.