Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Machinetransporters

Machinetransporter kopen?

Wilt u een nieuwe of occasion machinetransporter kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 7800 vierkante meter hebben wij verschillende soorten dieplader aanhangers staan.

Wij hebben deze aanhangwagens van de merken Proline, Ifor Williams, Hulco, Saris en Loady. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  De machine transporter (ook wel dieplader of multitransporter genoemd) is over het algemeen bedoelt voor het transport van machines zoals een (mini)kraan, shovel, zitmaaier of hoogwerker. Uiteraard kunnen machines ook op andere soorten aanhangers vervoerd worden dan op machinetransporters, maar vaak is de oprijhoogte van deze aanhangwagens te hoog, waardoor het oprijden gevaarlijk is. Daar komt bij dat meer algemene aanhangwagens qua chassis niet berekend zijn op de puntbelasting die een machine met zich meebrengt. Al met al is het dus een slimme keuze om voor uw machine transport voor een speciaal daarvoor bestemde multitransporter te kijken.

  Vele afmetingen en mogelijkheden

  Machinetransporters zijn in vele varianten te koop en te huur. Zoekt u puur een wagen voor het vervoeren van uw machine, dan kunt u vaak met de kleinere afmetingen uit ons assortiment vooruit. Echter hebben veel machines voorzetstukken of toebehoren waardoor ze groter qua oppervlakte zijn, in dat geval zoekt u natuurlijk ook een transporter die hier op ingericht is. Als u niet precies weet wat voor soort transporter u nodig heeft voor uw machine, laat u dan vooraf informeren door één van onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens.

  Maak de transporter nog completer voor uw werk

  Naast dat vrijwel alle machine transporters uit het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant standaard al een heleboel nuttige accessoires bevatten, kunt u uw machine aanhangwagen natuurlijk nog verder optimaliseren voor het werk dat u ermee wilt gaan doen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor en aluminium traanplaatvloer of een roostervloer met open profiel. Standaard zijn al onze diepladers voorzien van sjorogen, maar wenst u nog een aantal extra ogen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ook kiezen veel gebruikers voor een reservewiel of een opbergkist, alles om de werkzaamheden zo makkelijk mogelijk te maken.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een machinetransporter aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw multitransporter in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw machinetransporter in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken machinetransporters heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken machinetransporters:

  Zoekt u een machinetransporter van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de machinetransporter trekken?

  De regels omtrent het trekken van een machinetransporter zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een koelaanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een koel aanhangwagen te leasen. U kunt de machinetransporter dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.

  Kan ik een machinetransporter huren?

  U kunt ook een machinetransporter bij ons huren. U vindt ons verhuuraanbod hier.