Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Paardentrailer tweedehands

Tweedehands paardentrailer

Voor het aanschaffen van een paarden aanhanger heeft u te maken met een aantal keuzes die u moet maken. Uiteindelijk speelt de prijs er ook een rol in en daar is Aanhangwagens XXL West Brabant zich van bewust.

Producten in deze categorie

  Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  Wij hebben buitenom een standaard assortiment ook een occasion assortiment paardentrailers. De tweedehands paardentrailers die u bij ons treft zijn allen vooraf voorzien van een grondige inspectie, tenzij anders is aangegeven.

  Een paardentrailer wordt over het algemeen gebruikt voor het vervoer van pony’s en paarden. Daarnaast zien wij vaak dat de trailer ook wordt ingezet voor het vervoer van andere soorten vee of zelfs voor het droog vervoeren van goederen. Een paardentrailer is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen zoals een 1,5 paards trailer, 2 paards trailer of een 3- of 4 paards trailer. Buitenom het type trailer is het ook belangrijk om te kijken naar de opbouw van de trailer. Kiest u voor een houten uitvoering of heeft u liever een aluminium of polyester opbouw?

  Tweedehands paardentrailers te koop bij Aanhangwagens XXL West Brabant

  Zit er voor u tussen ons aanbod tweedehands paardentrailers een interessant model? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom om de trailer te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de tweedehands trailer direct meenemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangers en paardentrailers direct op naam zetten.

  Heeft u ons aanbod bekeken en zit er op dit moment geen geschikte tweedehands trailer tussen? Dan raden wij u toch aan om contact met ons op te nemen. Indien we een gebruikte paardentrailer binnenkrijgen die voldoet aan uw vraag, dan kunnen wij direct contact met u opnemen. Een kijkje nemen tussen onze actiemodellen paardentrailers kan ook de moeite waard zijn. Vaak staan hier zeer leuke acties tussen waardoor u toch voor een leuke prijs een trailer kunt aanschaffen. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen in ons reguliere aanbod paardentrailers om daar een gewenst model te vinden.

  Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een paardentrailer huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze huur paardentrailers zijn zeer gewild, wij raden u daarom aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen kom te staan.

  PAK Schore voor uw paardentrailer occasion in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw tweedehands paardentrailer in Zuid Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.