Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Losse verkoop onderdelen aanhangwagen

Accessoires vervangen of als reserve paraat willen hebben, uitbreidingen aan uw trailer of simpelweg slijtage. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom voor een aanhanger onderdelen moeten worden gekocht. Dan is het goed om te weten dat Aanhangwagens XXL West Brabant niet alleen het juiste adres is voor nieuwe, gebruikte of door onze afdeling voor speciaalbouw ontwikkelde trailers. We verkopen namelijk ook losse aanhangwagen onderdelen en hebben veel daarvan uit voorraad leverbaar. Kom langs in de aanhanger onderdelen shop of bestel bij ons uw benodigde onderdelen aanhangwagen online.

Voor paardentrailers ontworpen onderdelen aanhanger

Noord-Brabant is een van de provincies met de meeste maneges en paardeneigenaren. Daarom nemen voor paardentrailers bedoelde aanhangwagen onderdelen in onze webshop een belangrijke plaats in. Wij hebben onder andere rubbermatten voor op de vloer en de achterklep, opstapjes voor met een achterzeil uitgeruste paardentrailers, bil- en borstbomen en daarbij behorende onderdelen, zadelsteunen, zadelkamers en dak- en ventilatieluiken. Een praktische oplossing om onderweg uw paard of paarden in de gaten te houden, is een trailercamera. Deze wordt in de bak opgehangen en via een app gekoppeld aan uw smartphone of tablet. Daarnaast staan in deze categorie meer algemene aanhangwagen onderdelen online, die zich tevens lenen voor paardentrailers. Hieronder vallen uiteenlopende accessoires, zoals velgen, losse banden, koppelings- en antidiefstalsloten, hang- en sluitwerk, aanhangerkoppelingen, verlichting en verlichtingsonderdelen en reservewielsteunen.

Universele aanhangwagen onderdelen

Als u in het bezit bent van een ander type aanhanger, kunt u in onze aanhanger onderdelen shop terecht op de pagina met universele accessoires. Vanaf daar kan worden doorgeklikt naar een groot aantal productgroepen. Naast de hierboven genoemde algemene artikelen voor paardentrailers bestaat het aanbod uit assensets, remonderdelen, oprijplaten, gasdrukveren, trailernetten, spanbanden, bindogen en andere accessoires om ladingen te zekeren, neuswielen, opbergboxen, steunpoten en voor enkel- en tandemassers geschikte spatborden. Ook meer specifieke onderdelen voor aanhangwagens ontbreken in dit overzicht niet. Zo vindt u er afstandsbedieningen, borgpennen en andere benodigdheden voor kippers, steunen voor op motortrailervloeren en handlieren, lierkabels en lierbanden. Handlieren dienen als hulpmiddel om ondeelbare ladingen op een aanhangwagen te trekken. Vaak betreft het dan rollende goederen zoals motoren, auto’s en machines, maar ze komen ook van pas bij het vervoer van boten. Net als bijvoorbeeld spanbanden, oprijplaten en koppelingen worden bij lierproducten diverse gewichtsklassen onderscheiden en vermeld. U bestelt dus gemakkelijk de juiste onderdelen voor een aanhangwagen online.

Aanhanger onderdelen voor boottransporters

Bent u in het bezit van een sloep, jacht of zeilboot waarvan de afmetingen het vervoer per boottrailer toestaan? Ook dan kunt u voor daarvoor bestemde aanhangwagen onderdelen op onze webshop rekenen. Er is namelijk een hele categorie gewijd aan boottraileraccessoires. Behalve handlieren en daarmee samenhangende artikelen, zijn er onderdelen in opgenomen om uw boot tijdens het transport te ondersteunen en beschermen. Denk aan kiel- en kimrollen en draagkussens. Verder kunt u via deze pagina zaken als stekkers, contactdozen, kabels en verlichtingsbalken voor boottrailers aanschaffen. Heeft u losse achter-, mist- of kentekenverlichting of reflectoren nodig? Die hebben wij eveneens voor u in onze aanhangwagen onderdelen shop. De meeste boottrailerartikelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Onderdelen voor aanhangwagen van Ifor Williams

Indien u een Ifor Wiliams-trailer hebt waaraan een bepaald onderdeel moet worden vervangen, dan kunt u ook bij ons terecht. AWB behoort tot de officiële distributeurs die dit Britse trailermerk in Nederland heeft geselecteerd. U bent dus niet afhankelijk van aanbieders in Groot-Brittannië en koopt uw aanhangwagen onderdelen online bij een vertrouwde merkdealer. Dus bent u op zoek naar bijvoorbeeld een trailerkoppeling, neuswiel, band, velg, wiel, verlichting, benodigdheden voor assen of andere onderdelen voor een aanhanger van Ifor Williams? U vindt het gegarandeerd in onze webshop. Daarnaast beschikken we over accessoires die geschikt zijn voor Ifor Williams, waaronder remonderdelen en koppelingssloten van Knott.

Aanhanger onderdelen nieuwe of gebruikte trailer

Bij het kopen van een aanhangwagen kunnen daar onderdelen uit de webshop apart worden bij besteld. Dit is vooral een goede optie wanneer de productpagina van de aanhanger geen toe te voegen opties vermeldt. Vaak is dit overigens wel het geval en zijn deze artikelen onderdeel van het assortiment van het desbetreffende merk. Het online bestelproces maakt gebruik van een scherm waarin u de gewenste extra’s uitkiest. Als u daar niet vindt wat u nodig heeft, kunt u altijd aanhangwagen onderdelen in onze shop kopen. Dat is ook mogelijk bij een occasion aanschaffen. En mocht u niet zeker weten welk van de getoonde onderdelen voor uw gekochte trailer geschikt is, dan helpen wij u daar graag bij. Voor de afbetaling van een nieuwe of tweedehands aanhanger met of zonder extra’s kunt u trouwens gebruikmaken van leasen. Wij bieden diverse leasetermijnen aan, waarbij de aankoopprijs de belangrijkste bepalende factor is.

Plaatsen onderdelen plus aanhanger onderhoud

Aanhangwagen onderdelen online bestellen, betekent dat u ze binnen enkele dagen bezorgd krijgt. Het installeren ervan moet u dan zelf doen. Is uw kennis of gereedschapskist ontoereikend? Dan kunt u langskomen en gaan wij ervoor zorgen dat de onderdelen worden ingebouwd. We beschikken over een eigen werkplaats en vakbekwame monteurs. Als het een kleine uitbreiding of aanpassing betreft, maken wij de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt. In onze werkplaats voeren we tevens onderhoud en reparaties uit. Bij wekelijks gebruik van een trailer is het verstandig om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. We checken dan alle onderdelen van de aanhangwagen en lossen kleine gebreken direct op.

Aanhangwagen onderdelen shop met topservice

AWB staat bekend om uitgebreide service van hoge kwaliteit. Of u nu onderdelen aanhangwagen online of in de showroom koopt. Waar nodig kunt u altijd rekenen op de hulp van een deskundige medewerker. Voor aankoopadvies of vragen met betrekking tot bestellen in onze webshop zijn we bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp. Online aankopen vanaf 50 euro bezorgen we gratis bij u thuis. Wanneer u zich liever persoonlijk laat informeren over aanhangwagen onderdelen, is het mogelijk om langs te komen. Voor een bezoek aan onze aanhanger onderdelen shop dient u van tevoren een afspraak te maken. Wij kunnen u dan direct van dienst zijn en u snel voorzien van de juiste trailer onderdelen.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.