Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Uw aanhangwagen inruilen

Bent u op zoek naar een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer en wilt u uw oude aanhanger inruilen? Dat kan bij Aanhangwagens XXL West Brabant.

Om u een goed voorstel te kunnen doen is het voor ons noodzakelijk om de aanhangwagen of paardentrailer te zien. Op deze manier kunnen wij het beste een inschatting maken in welke staat uw aanhanger is. Nu realiseren wij ons dat het niet altijd even makkelijk is om onze werkplaats te bezoeken. Daarom geven wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Aanhangwagens XXL West Brabant fotoservice.

Wij vragen u minimaal vier kwalitatief goede foto’s te sturen naar info@aanhangwagens-westbrabant.nl of via WhatsApp op +31 6-30030963.

. Het is daarbij belangrijk dat wij een overzicht krijgen van:

  • Het chassis;
  • De banden;
  • De buitenkant;
  • De binnenkant (binnenbak).

Wanneer wij voldoende een beeld hebben van de staat van uw aanhangwagen, dan kunnen wij u aangeven hoeveel dit u kan opleveren bij het inruilen.

Uiteraard is dit aanbod alleen geldig wanneer bij de inruil, de aanhangwagen in de zelfde staat is als de foto’s die u ons gestuurd heeft. Aanhangwagens XXL West Brabant behoudt zich het recht toe de prijs aan te passen als de kwaliteit van de aanhanger aanzienlijk anders is dan in eerste instantie op de foto’s was beoordeeld.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.