Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Uw aanhangwagen inruilen

Bent u op zoek naar een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer en wilt u uw oude aanhanger inruilen? Dat kan bij Aanhangwagens XXL West Brabant.

Om u een goed voorstel te kunnen doen is het voor ons noodzakelijk om de aanhangwagen of paardentrailer te zien. Op deze manier kunnen wij het beste een inschatting maken in welke staat uw aanhanger is. Nu realiseren wij ons dat het niet altijd even makkelijk is om onze werkplaats te bezoeken. Daarom geven wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Aanhangwagens XXL West Brabant fotoservice.

Wij vragen u minimaal vier kwalitatief goede foto’s te sturen naar info@aanhangwagens-westbrabant.nl of via WhatsApp op +31 6-30030963.

. Het is daarbij belangrijk dat wij een overzicht krijgen van:

  • Het chassis;
  • De banden;
  • De buitenkant;
  • De binnenkant (binnenbak).

Wanneer wij voldoende een beeld hebben van de staat van uw aanhangwagen, dan kunnen wij u aangeven hoeveel dit u kan opleveren bij het inruilen.

Uiteraard is dit aanbod alleen geldig wanneer bij de inruil, de aanhangwagen in de zelfde staat is als de foto’s die u ons gestuurd heeft. Aanhangwagens XXL West Brabant behoudt zich het recht toe de prijs aan te passen als de kwaliteit van de aanhanger aanzienlijk anders is dan in eerste instantie op de foto’s was beoordeeld.