Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Specials
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Specials

Producten in deze categorie

Special aanhangwagens van Aanhangwagens XXL West-Brabant

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. We zien ook steeds vaker de vraag naar speciale aanhangwagen en aanhangwagens op maat. Bent u op zoek naar een speciale aanhangwagen of een aanhangwagen op maat? Wij kunnen je daar verder mee helpen. Grote, afwijkende en specifieke modellen die slechts voor een bepaalde groep mensen interessant zal zijn, maar waar we u uiteraard wel graag mee verder helpen. In onze categorie ‘Specials’ vindt u de speciale aanhangwagen die bij u past.

Aanhangers op maat gemaakt

Mocht het soort aanhangwagen wat u zoekt nog niet in deze lijst staan, dan heeft u ook altijd nog de mogelijkheid om een aanhangwagen op maat te laten bouwen. Zeker als u speciale wensen heeft voor het in- of opbouwen van apparatuur raden wij dit aan. Wij raden u aan om in een dergelijk geval een aanhanger te kiezen die het dichtste bij uw wensen in de buurt komt, dan gaan we samen om tafel om de aanhanger zo aan te passen dat deze helemaal aan uw wensen voldoet. Bekijk de mogelijkheden voor speciaalbouw.

Wilt u meer weten over bepaalde speciale aanhangwagen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website of kom langs in de showroom van Aanhangwagens XXL West-Brabant. We gaan dan samen met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen.