LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Specials

Special aanhangwagens van Aanhangwagens XXL West-Brabant

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. We zien ook steeds vaker de vraag naar speciale aanhangwagen en aanhangwagens op maat.

Producten in deze categorie

Bent u op zoek naar een speciale aanhangwagen of een aanhangwagen op maat? Wij kunnen je daar verder mee helpen. Grote, afwijkende en specifieke modellen die slechts voor een bepaalde groep mensen interessant zal zijn, maar waar we u uiteraard wel graag mee verder helpen. In onze categorie ‘Specials’ vindt u de speciale aanhangwagen die bij u past.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Aanhangers op maat gemaakt

  Mocht het soort aanhangwagen wat u zoekt nog niet in deze lijst staan, dan heeft u ook altijd nog de mogelijkheid om een aanhangwagen op maat te laten bouwen. Zeker als u speciale wensen heeft voor het in- of opbouwen van apparatuur raden wij dit aan. Wij raden u aan om in een dergelijk geval een aanhanger te kiezen die het dichtste bij uw wensen in de buurt komt, dan gaan we samen om tafel om de aanhanger zo aan te passen dat deze helemaal aan uw wensen voldoet. Bekijk de mogelijkheden voor speciaalbouw.

  Wilt u meer weten over bepaalde speciale aanhangwagen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website of kom langs in de showroom van Aanhangwagens XXL West-Brabant. We gaan dan samen met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.