Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Gesloten aanhangwagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Gesloten aanhangwagens

Producten in deze categorie

Gesloten aanhangwagen huren in Brabant

Ook als u tijdelijk of af en toe een gesloten aanhangwagen nodig heeft, kan Aanhangwagens XXL West-Brabant u helpen. Op onze website staat een gevarieerd verhuur assortiment, waarin u diverse dichte aanhangwagens kunt huren zoals bijvoorbeeld een tandemas of enkelas aanhangwagen. rijbewijs b’ aanpassen naar ‘rijbewijs b Een huurmodel is ideaal wanneer het kopen van een gebruikte of nieuwe aanhanger overbodig is of niet tot de mogelijkheden behoort. Onze aanhangwagens zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherp verhuurtarief.

Waarom een dichte aanhanger huren?

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin het huren van een gesloten aanhangwagen noodzakelijk is. Een van de meest voorkomende is natuurlijk wanneer goederen droog moeten worden overgebracht van de ene naar de andere locatie. Dit is onder meer aan de orde in geval van een verhuizing of fietsvakantie. Het voordeel van de gesloten aanhangers die bij ons te huur zijn, is dat een rijbewijs b volstaat. Elke automobilist beschikt dus over de juiste papieren om zich op de weg te begeven met een kleine huuraanhanger. Naast verhuur aan particulieren komt het uiteraard ook wel voor dat bedrijven een aanhangwagen nodig hebben. Ondernemers die verlegen zitten om een extra mogelijkheid voor goederentransport of tijdelijk behoefte hebben aan een ruimere vervoerscapaciteit zijn bij ons dus eveneens aan het juiste adres.

Meerdere gesloten aanhangwagens te huur

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant verhuren wij diverse gesloten aanhangers. In het assortiment vindt u modellen in uiteenlopende gewichtsklassen. Daarbij kan worden gekozen voor een aanhangwagen met een huif van zeildoek of een aanhanger voorzien van vaste wanden, een vast dak en solide achterdeuren. In beide gevallen kunt u er op vertrouwen dat u de te vervoeren goederen of te verhuizen inboedel tijdens de rit droog en goed beschermd overbrengt. Net als bij het kopen van een aanhangwagen of paardentrailer heeft u de keuze uit diverse gerenommeerde merken. Zo bieden wij gesloten aanhangers te huur aan van Easyline en Loady. Deze fabrikanten staan bekend om hun betrouwbare en robuuste wagens van topkwaliteit en worden zowel aan particulieren als bedrijven veel verkocht en verhuurd.

Direct een gesloten aanhangwagen huren

Wilt u meteen een huif- of andere gesloten aanhanger huren? Dan kunt u deze reserveren door gebruik te maken van onze website. Daarvoor gaat u naar de pagina van het exemplaar dat u wilt huren en klikt op de knop ‘Online reserveren’. U kunt uw gewenste aanhanger huren per dag of dagdeel. Mocht u het toch handiger vinden om persoonlijk contact te hebben bij een dichte aanhangwagen huren, dan is bellen of een bericht sturen via WhatsApp ook mogelijk. Om er zeker van te zijn dat het exemplaar dat u nodig heeft voorhanden is, raden wij aan om uw reservering op tijd door te geven. Het verhuuraanbod op onze website stemt 100% overeen met dat op ons terrein. U krijgt online dus een betrouwbaar beeld van welke gesloten aanhangwagens wij te huur hebben.

Gesloten aanhanger huren en ophalen

Op het moment van ophalen van uw gereserveerde huuraanhangwagen dient u het huurbedrag en een contante borgsom te betalen, waarna wij u de officiële huurovereenkomst sturen via de mail. Deze overeenkomst is uw bewijs dat de huur volgens de richtlijnen voor Bovag-gecertificeerde verhuurbedrijven plaatsvindt. Daarnaast moet u dit verhuurbewijs kunnen overleggen bij eventuele politiecontroles. Bij het weer inleveren van onze gesloten huuraanhanger checken wij of deze schoon is en zich in dezelfde perfecte staat bevindt als toen u hem meenam. We maken de aanhangwagen indien nodig schoon voor een meerprijs, die wij verrekenen met huurbedrag en de borg. Wilt u meer weten over onze verhuur, direct een dichte aanhanger huren of wenst u verder gebruik te maken van onze verhuurmogelijkheden, bijvoorbeeld voor extra accessoires? Aarzel niet en laat het ons weten!