Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Verhuur gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagen huren in Brabant

Ook als u tijdelijk of af en toe een gesloten aanhangwagen nodig heeft, kan Aanhangwagens XXL West-Brabant u helpen. Op onze website staat een gevarieerd verhuur assortiment, waarin u diverse dichte aanhangwagens kunt huren zoals bijvoorbeeld een tandemas of enkelas aanhangwagen.

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"Huifaanhanger 250x130x150cm 750kg","item_id":130703,"currency":"EUR","price":42.35,"item_brand":"Loady","item_category":"Verhuur gesloten aanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Huifaanhanger 250x130x150cm 750kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Gesloten aanhangwagen 365x175x194cm 2600kg","item_id":141881,"currency":"EUR","price":96.8,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur gesloten aanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":1,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Gesloten aanhangwagen 365x175x194cm 2600kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Gesloten aanhangwagen 250x150x150cm 1300kg","item_id":140909,"currency":"EUR","price":54.449999999999996,"item_brand":"Easyline","item_category":"Verhuur gesloten aanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":2,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Gesloten aanhangwagen 250x150x150cm 1300kg

  Bekijk beschikbaarheid

Een huurmodel is ideaal wanneer het kopen van een gebruikte of nieuwe aanhanger overbodig is of niet tot de mogelijkheden behoort. Onze aanhangwagens zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherp verhuurtarief.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Waarom een dichte aanhanger huren?

  Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin het huren van een gesloten aanhangwagen noodzakelijk is. Een van de meest voorkomende is natuurlijk wanneer goederen droog moeten worden overgebracht van de ene naar de andere locatie. Dit is onder meer aan de orde in geval van een verhuizing of fietsvakantie. Het voordeel van de gesloten aanhangers die bij ons te huur zijn, is dat een rijbewijs b volstaat. Elke automobilist beschikt dus over de juiste papieren om zich op de weg te begeven met een kleine huuraanhanger. Naast verhuur aan particulieren komt het uiteraard ook wel voor dat bedrijven een aanhangwagen nodig hebben. Ondernemers die verlegen zitten om een extra mogelijkheid voor goederentransport of tijdelijk behoefte hebben aan een ruimere vervoerscapaciteit zijn bij ons dus eveneens aan het juiste adres.

  Meerdere gesloten aanhangwagens te huur

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant verhuren wij diverse gesloten aanhangers. In het assortiment vindt u modellen in uiteenlopende gewichtsklassen. Daarbij kan worden gekozen voor een aanhangwagen met een huif van zeildoek of een aanhanger voorzien van vaste wanden, een vast dak en solide achterdeuren. In beide gevallen kunt u er op vertrouwen dat u de te vervoeren goederen of te verhuizen inboedel tijdens de rit droog en goed beschermd overbrengt. Net als bij het kopen van een aanhangwagen of paardentrailer heeft u de keuze uit diverse gerenommeerde merken. Zo bieden wij gesloten aanhangers te huur aan van Easyline en Loady. Deze fabrikanten staan bekend om hun betrouwbare en robuuste wagens van topkwaliteit en worden zowel aan particulieren als bedrijven veel verkocht en verhuurd.

  Direct een gesloten aanhangwagen huren

  Wilt u meteen een huif- of andere gesloten aanhanger huren? Dan kunt u deze reserveren door gebruik te maken van onze website. Daarvoor gaat u naar de pagina van het exemplaar dat u wilt huren en klikt op de knop ‘Online reserveren’. U kunt uw gewenste aanhanger huren per dag of dagdeel. Mocht u het toch handiger vinden om persoonlijk contact te hebben bij een dichte aanhangwagen huren, dan is bellen of een bericht sturen via WhatsApp ook mogelijk. Om er zeker van te zijn dat het exemplaar dat u nodig heeft voorhanden is, raden wij aan om uw reservering op tijd door te geven. Het verhuuraanbod op onze website stemt 100% overeen met dat op ons terrein. U krijgt online dus een betrouwbaar beeld van welke gesloten aanhangwagens wij te huur hebben.

  Gesloten aanhanger huren en ophalen

  Op het moment van ophalen van uw gereserveerde huuraanhangwagen dient u het huurbedrag en een contante borgsom te betalen, waarna wij u de officiële huurovereenkomst sturen via de mail. Deze overeenkomst is uw bewijs dat de huur volgens de richtlijnen voor Bovag-gecertificeerde verhuurbedrijven plaatsvindt. Daarnaast moet u dit verhuurbewijs kunnen overleggen bij eventuele politiecontroles. Bij het weer inleveren van onze gesloten huuraanhanger checken wij of deze schoon is en zich in dezelfde perfecte staat bevindt als toen u hem meenam. We maken de aanhangwagen indien nodig schoon voor een meerprijs, die wij verrekenen met huurbedrag en de borg. Wilt u meer weten over onze verhuur, direct een dichte aanhanger huren of wenst u verder gebruik te maken van onze verhuurmogelijkheden, bijvoorbeeld voor extra accessoires? Aarzel niet en laat het ons weten!

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.