Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Koelaanhangwagens huren

Koelremorque huren West-Brabant

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u gebruikmaken van een uitgebreid en veelzijdig verhuur assortiment. Wij hebben bijvoorbeeld ook koelaanhangwagens te huur. Op ons terrein vindt u verschillende modellen op voorraad, zodat er altijd wel een exemplaar bij staat dat zich leent voor uw toepassingen.

Producten in deze categorie

Overigens is het niet zo dat alleen bedrijven een koel aanhanger huren. Ondernemers vormen een belangrijk deel van onze klantenkring, maar ook particulieren die voor een scherpe prijs een koelaanhangwagen huren willen zijn van harte welkom.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Diverse redenen koelwagen huren

  De meest voor de hand liggende reden om een exemplaar uit ons aanbod koelremorken te huren, is ervoor te zorgen dat producten en levensmiddelen met een beperkte houdbaarheid goed blijven. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld vlees, groente of bloemen. Bedrijven die werken met dit soort producten zijn evenwel niet de enige die bij ons een koel aanhangwagen huren. Dankzij jaren ervaring weten wij dat een andere doelgroep waaraan wij verhuren wordt gevormd door organisatoren van evenementen. Deze groep kiest in onze verhuur een koelaanhanger om dranken en etenswaren op de juiste temperatuur te houden. Op buurt- en wijkfeesten, markten, braderieën en food-, bier- en muziekfestivals en soortgelijke events is het van belang dat de te verkopen producten gekoeld aan de bezoekers worden aangeboden. Daarom komt het vaak voor dat organisatoren van deze evenementen een of meer koelaanhangwagens huren. Maar ook particulieren die een groot tuinfeest plannen, maken regelmatig gebruik van ons assortiment huur koelwagens.

  Uiteenlopende koelwagens in de verhuur

  Voor een koelaanhangwagen bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres. Of u nu uit zakelijke overwegingen voor bijvoorbeeld transport een koelwagen huren wilt of een huurmodel zoekt voor private doeleinden. Het uitgangspunt daarbij is natuurlijk wel dat u de koelremorque slechts tijdelijk nodig heeft. Wanneer u voor langere tijd behoefte hebt aan een mobiele koelmogelijkheid kunt u wellicht beter een koelaanhanger kopen. Onder de koelaanhangwagens die wij te huur hebben bevinden zich diverse exemplaren. Wij kunnen u voorzien van een klein model met een totaalgewicht van 1300 kg of een grote van 2500 kg, die beide direct uit voorraad leverbaar zijn. Behalve wat betreft laadvolume en opslagcapaciteit, verschillen deze aanhangers van elkaar qua ontwerp. Zo is de grote huurwagen dubbelassig en heeft de kleinere uitvoering een enkele as. Er zijn ook overeenkomsten. Wilt u een van onze koelaanhangwagens huren, dan is die namelijk altijd van het merk Proline.

  Koelaanhangwagen huren via internet

  Het gemak dat Aanhangwagens XXL West Brabant u biedt, is dat u voor het reserveren van een huuraanhanger gebruik kan maken van onze website. De overzichts- en productpagina’s hebben elk een knop ‘Online reserveren’, waarmee u 24 uur per dag direct de voor uw doeleinden meest geschikte koelaanhanger huren kunt. U voert eenvoudig de begin en einddatum van de gewenste periode in en geeft uw verdere voorkeuren aan. Heeft u bepaalde accessoires voor de aanhanger koelwagen nodig, dan bestaat de mogelijkheid om verder gebruik te maken van ons verhuuraanbod. Hierin vindt u bijvoorbeeld ook spanbanden, die verhinderen dat de lading tijdens het vervoer verschuift. Voor de volledigheid vermelden we dat we cookies op onze website gebruiken voor het opslaan van uw voorkeuren, waaronder bij het plaatsen van een online reservering. Meer weten over onze cookie instellingen? Bezoek dan de disclaimer-pagina.

  Aanvullende info koelaanhangers huren

  Op de eerste huurdag ontvangt u na betaling van het huurbedrag en een contante borg de officiële huurovereenkomst van ons. Dit is uw garantie dat de verhuur van de koelaanhangwagen volgens de Bovag-regels geschiedt. Mocht u vragen hebben, dan kunt u die altijd aan ons stellen. Neem gerust ook contact op als een bepaalde koelaanhangwagen die wij te huur aanbieden niet beschikbaar is in de door u beoogde huurperiode. We kunnen dan kijken of er een oplossing is. Het is mogelijk om via telefoon, e-mail, WhatsApp of het online formulier met ons in contact te komen.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.