Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Plateauaanhangwagens

Plateauwagen kopen?

Wilt u een nieuwe of tweedehands plateauwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 7800 vierkante meter hebben wij verschillende soorten plateau aanhangwagens staan.

Wij hebben deze aanhangers van de merken Proline, Ifor Williams, Easyline, Anssems, Saris, Hulco en Loady. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Als het om plateauwagens gaat is er veel mogelijk. De belangrijkste verschillen zitten in het chassis, opbouw, afmetingen en het laadvermogen. Terwijl een kleine enkelas plateau aanhanger al voldoende is voor een particuliere gebruiker, zal een grotere tandemas plateauwagen pas volstaan bij bijvoorbeeld een bestratingsbedrijf.

  Plateauwagens in vele uitvoeringen

  De plateauwagen is te koop in verschillende varianten, zo hebben we 1300 kilogram, 1500 kilogram, 2000 kilogram, 2700 kilogram, 3000 kilogram of 3500 kilogram varianten. Daarnaast zijn onze plateau aanhangers leverbaar in enkelas, tandemas of tridemas modellen. Elke plateau aanhangwagen is RDW goedgekeurd en voorzien van kenteken bij een hoger laadvermogen dan 750 kilogram. Naast een vlakke plateau aanhanger is het uiteraard mogelijk om borden te laten plaatsen op uw aanhangwagen.

  In onze showroom vindt u vele soorten plateau aanhangwagens om te vergelijken. We denken actief met u mee en hebben diverse merken staan die daadwerkelijk van elkaar verschillen in kwaliteit, dikte van de vloer, bodemondersteuning, maar uiteraard ook de prijs. Als we de wagen van uw wensen op voorraad hebben, kunt u deze in veel gevallen direct meenemen. Wij maken de wagen rijklaar terwijl u koffie drinkt.

  Functioneel en degelijk

  Een nieuwe plateau aanhangwagen moet betrouwbaar, functioneel en bovenal degelijk zijn. Alle plateauwagens uit het aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant voldoen aan deze hoge eisen. Het chassis van een Proline plateau aanhanghangwagen is bijvoorbeeld opgebouwd uit extra kokerbalken. Daarnaast is de rem berekend op wat extra’s en ook de banden kunnen een kilootje meer aan. Uitermate geschikt voor dagelijks en zeer intensief gebruik dus.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een plateauwagen aan te schaffen of huren? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor plateau aanhangwagens in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw plateauwagen in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.