LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Actiemodellen machinetransporter

Machinetransporter aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Wilt u een goedkope machinetransporter kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij verschillende actiemodellen staan. Wij hebben multitransporters van de merken Ifor Williams en Hulco  in ons assortiment van actiemodellen. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in het aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Producten in deze categorie

Waarom een machinetransporter?

De machinetransporter is voornamelijk bedoeld voor het transporteren van machines over de openbare wegen. Een dergelijke transporter is zo opgebouwd dat de oprijhoogte ideaal is en u de machine er zonder problemen op kunt rijden. Uiteraard is het chassis berekend op de puntbelasting die een machine met zich meebrengt. In ons assortiment hebben wij een aantal machinetransporters die meelopen als actiemodel. Door het slim inkopen met meerdere partijen kunnen wij de transporters tegen een interessant tarief in de markt zetten. Veel aantoonbaar tevreden klanten gingen u voor, wel zo vertrouwd natuurlijk.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Vele mogelijkheden voor uw multitransporter

  Standaard bevatten de multitransporters uit het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant al een heleboel nuttige accessoires. Maar wilt u uw goedkope machinetransporter nog verder aan uw wensen aanpassen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een aluminium traanplaatvloer of een roostervloer met open profiel, u kunt voor extra bindmogelijkheden kiezen of voor extra opbergmogelijkheden. Laat u informeren door onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens, wij geven u graag advies.

  Kunt u tussen de machinetransporter aanbiedingen niet het type vinden waar u naar zoekt? Bekijk dan ons reguliere aanbod. Hier vindt u vele andere transporters van de meest gerenommeerde merken uit de markt. Wij hebben ook met regelmaat tweedehands multitransporters op ons terrein. Deze wagens hebben we vaak maar kort, heeft u interesse in een dergelijke wagen, reageer dan snel.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope machinetransporter aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw goedkope multitransporter in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor machinetransporter aanbiedingen in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken machinetransporters heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan machinetransporters. Zo bieden wij de volgende merken machinetransporters:

  Zoekt u een machinetransporter van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de machinetransporter trekken?

  De regels omtrent het trekken van een machinetransporter zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een machinetransporter te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een machinetransporter te leasen. U kunt de machinetransporter dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de machinetransporter 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.