Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Actiemodellen machinetransporter
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Actiemodellen machinetransporter

Producten in deze categorie

Machinetransporter aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Wilt u een goedkope machinetransporter kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij verschillende actiemodellen staan. Wij hebben multitransporters van de merken Ifor Williams en Hulco  in ons assortiment van actiemodellen. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in het aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Waarom een machinetransporter?

De machinetransporter is voornamelijk bedoeld voor het transporteren van machines over de openbare wegen. Een dergelijke transporter is zo opgebouwd dat de oprijhoogte ideaal is en u de machine er zonder problemen op kunt rijden. Uiteraard is het chassis berekend op de puntbelasting die een machine met zich meebrengt. In ons assortiment hebben wij een aantal machinetransporters die meelopen als actiemodel. Door het slim inkopen met meerdere partijen kunnen wij de transporters tegen een interessant tarief in de markt zetten. Veel aantoonbaar tevreden klanten gingen u voor, wel zo vertrouwd natuurlijk.

Vele mogelijkheden voor uw multitransporter

Standaard bevatten de multitransporters uit het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant al een heleboel nuttige accessoires. Maar wilt u uw goedkope machinetransporter nog verder aan uw wensen aanpassen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een aluminium traanplaatvloer of een roostervloer met open profiel, u kunt voor extra bindmogelijkheden kiezen of voor extra opbergmogelijkheden. Laat u informeren door onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens, wij geven u graag advies.

Kunt u tussen de machinetransporter aanbiedingen niet het type vinden waar u naar zoekt? Bekijk dan ons reguliere aanbod. Hier vindt u vele andere transporters van de meest gerenommeerde merken uit de markt. Wij hebben ook met regelmaat tweedehands multitransporters op ons terrein. Deze wagens hebben we vaak maar kort, heeft u interesse in een dergelijke wagen, reageer dan snel.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope machinetransporter aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw goedkope multitransporter in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor machinetransporter aanbiedingen in Zuid-Holland.