Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Proline

Met een aanhangwagen van Proline kunt u jaren vooruit. Dit in Nederland gevestig... Lees meer

Met een aanhangwagen van Proline kunt u jaren vooruit. Dit in Nederland gevestigde merk ontwerpt en bouwt trailers, die zich het best laten omschrijven in termen als praktisch, doorontwikkeld, gebruiksvriendelijk, duurzaam en robuust. Een Proline aanhanger is dan ook een aanhangw... Lees meer

Proline

Met een aanhangwagen van Proline kunt u jaren vooruit. Dit in Nederland gevestigde merk ontwerpt en bouwt trailers, die zich het best laten omschrijven in termen als praktisch, doorontwikkeld, gebruiksvriendelijk, duurzaam en robuust.

Een Proline aanhanger is dan ook een aanhangwagen die zijn mannetje staat. Aanhangwagens XXL West-Brabant biedt een uitgebreide collectie van dit veelzijdige merk aan. Een groot deel van de trailers op onze website hebben wij standaard op voorraad.

Suggesties doelgroep bepalen ontwerp

Proline aanhangwagens zijn in productie sinds 2012, toen het bedrijf zijn eerste plateauwagen op de markt bracht. Dit model was het resultaat van een periode van slimme productontwikkeling, waarbij aan de hand van gesprekken en gericht onderzoek inzicht werd verkregen in de wensen van transportbedrijven en andere eindgebruikers. Toen deze plateauaanhanger eenmaal in de verkoop was gegaan, voerde het merk her en der nog verbeteringen in het ontwerp door. Zo werd tot een hoogwaardig product gekomen, dat 100% voldoet aan de eisen van de tijd. Ondertussen zat de designafdeling niet stil en begon men in 2013 tevens met de fabricage van andere aanhangers en varianten op het eerste model. Proline staat daardoor bekend als een merk dat seriematig veel verschillende aanhangwagens produceert, waarbij een zo breed mogelijke doelgroep bereikt dient te worden.

Productieaantallen ondergeschikt bij Proline

Ook tegenwoordig wordt bij elke aanhanger die men creëert de steeds hogere eisen die eindgebruikers stellen in het ontwerp meegenomen. Deze aanpak zorgt voor sterke trailers met een uiterst duurzaam karakter. Met andere woorden: een aanhangwagen koop je voor jaren. Het bouwen van aanhangers die lang meegaan is ook precies wat het bedrijf zo’n goede naam heeft bezorgd. De visie van dit merk is daarom niet om zoveel mogelijk wagens te verkopen, maar om deze zo doeltreffend mogelijk te ontwerpen. Dat daarbij continu wordt ingespeeld op de eisen en wensen van de diverse eindgebruikers is de reden dat de trailers standaard meerdere uitvoeringen kennen. Elke aanhanger gaat door een uitgebreide testfase, die erop is gericht om verbeteringen aan te brengen. En dat is terug te zien in het aanbod.

Vrijwel elk type aanhanger vertegenwoordigd

Het steeds opnieuw tegen het licht houden van de trailerontwerpen zorgt dus voor een uitgebreide productlijn, waarin bijna alle soorten aanhangwagens vertegenwoordigd zijn. U kunt bijvoorbeeld verschillende open modellen kopen, zoals kippers, bakaanhangers, plateauwagens en motor-, auto- en machinetrailers. Gaat uw voorkeur uit naar een gesloten exemplaar? Dan is er een omvangrijk keuzeaanbod met bloemenaanhangers, vries- en koelwagens, schaftwagens met of zonder sanitaire ruimte en magazijn, game-, presentatie-, verkoop- en podiumaanhangers, trailers voor paardentransport, aanhangwagens voor vrachtautorijlessen, huifaanhangers en gesloten machine- en autotransporters. Het overgrote deel van deze wagens kent al naar gelang het totaalgewicht uitvoeringen met één en twee assen. De zwaardere kippers, machinetrailers, plateauaanhangwagens en gesloten exemplaren beschikken over drie assen.

Optionele accessoires Proline aanhangers

Net als het keuzeaanbod een grote variatie aan modellen kent, heeft het merk ook allerlei extra’s beschikbaar. Daardoor kunt u uw aanhangwagen volledig aan uw persoonlijke wensen aanpassen, zodat deze geheel en al is afgestemd op uw werk, vrijetijdsbesteding of lange termijn klus. Tijdens het ontwikkelen en bouwen van de trailers wordt de mogelijkheid van latere uitbreidingen en toevoegingen alvast ingecalculeerd. Om die reden bestaat het assortiment met opties uit modulair te bouwen accessoires. Dit betekent dat deze extra’s snel en probleemloos op een aanhangwagen zijn te monteren. Onder de accessoires vindt u camera’s voor in paardentrailers, giet- en traanplaatvloeren, aggregaten voor vries- en koelmotoren, voor- en loofrekken, opzetborden en ophangsystemen voor vlees. Voor het veilig kunnen parkeren van uw aanhanger koopt u er een antidiefstalslot bij.

Proline aanhangwagens bij XXL West-Brabant

Er zijn maar een paar Proline dealers in Nederland gevestigd, waaronder Aanhangwagens XXL West-Brabant. Op ons terrein en in onze showroom kunt u een flink aantal trailers van dit merk bekijken en met elkaar vergelijken. Wij zijn zes dagen per week open en gevestigd bij Roosendaal op het naast de snelweg A17 gelegen industriegebied Borchwerf II. Om voldoende tijd voor u vrij te kunnen maken, stellen we het op prijs als u ons vooraf over uw bezoek inlicht. Dat kan via WhatsApp, e-mail, ons online contact- en informatieformulier of per telefoon. Naast een collectie met nieuwe wagens, hebben we ook meerdere tweedehands aanhangers. Onder de gebruikte exemplaren bevinden zich onder andere kippers, autotransporters, gesloten aanhangwagens, koelaanhangers en paardentrailers. Behalve persoonlijk bij ons langskomen, is het tevens mogelijk om uw aankoop via de website te doen. Onze bezorgdienst levert uw Proline aanhanger dan af op het door u aangegeven adres.

Contact

U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende aanhangwagens kopen, leasen of huren. Naast nieuwe modellen hebben we een mooi aanbod occasion aanhangers. Naast de standaard aanhangers kunt u ook een aanhangwagen op maat laten maken door onze speciaalbouw afdeling. Indien u meer wilt weten voordat u een aanhanger aanschaft, neem dan contact met ons op.