LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Actiemodellen tandemas

Tandemas bakwagen aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Wilt u een goedkope tandemas bakwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten tandemas bakwagens staan die wij als actiemodel aanbieden. Wij hebben tandemassers van de merken Loady en Anssems. U vindt dus ongetwijfeld een tandemas bakwagen aanbieding bij Aanhangwagens XXL West Brabant.

Producten in deze categorie

De voordelen van een tandemasser

De hogere maximale massa van een tandemas bakwagen is één van de grootste pluspunten. Automatisch hebben deze wagens dus een hoger maximaal laadvermogen en is de wegligging beter. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft diverse soorten tandemas bakwagens in het aanbiedingen aanbod, zo hebben we ongeremde varianten van 750 kilogram tot geremde varianten van 1500 kilogram. Door een gezamenlijke inkoop met meerdere bedrijven kunnen wij deze wagens voor een interessant tarief in de markt zetten, daar kunt u als klant van profiteren. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Bijkomend voordeel is dat het bij veel dubbelassers is toegestaan om ze met een B rijbewijs te trekken (in sommige gevallen is dit wel afhankelijk van het voertuig dat de aanhanger moet gaan trekken, bekijk voor meer informatie onze pagina over rijbewijzen). Juist dat is ook wat deze wagens zo interessant maakt voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Een goede, stabiele aanhangwagen tegen een interessante prijs waar vrijwel iedereen gebruik van kan maken.

  Kunt u tussen de bakwagen tandemas aanbiedingen toch niet het model vinden dat past bij u. Bekijk dan het reguliere aanbod. Wij hebben af en toe ook tweedehands tandemassers in ons aanbod. Houdt de occasion pagina hier goed voor in de gaten.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope tandemas bakwagen te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw goedkope tandemasser in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw bakwagen tandemas aanbieding in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.