Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Anssems

Het in Nederland gevestigde Anssems Aanhangwagens produceert al sinds 1977 aanha... Lees meer

Het in Nederland gevestigde Anssems Aanhangwagens produceert al sinds 1977 aanhangwagens. De aanhangerbouwer heeft door de jaren heen een groot aantal varianten ontwikkeld en bedient daar zowel particulieren als bedrijven mee. Anssems aanhangers Het in Nederland gevestigde Anssem... Lees meer

Anssems

Het in Nederland gevestigde Anssems Aanhangwagens produceert al sinds 1977 aanhangwagens. De aanhangerbouwer heeft door de jaren heen een groot aantal varianten ontwikkeld en bedient daar zowel particulieren als bedrijven mee.

Anssems aanhangers

Het in Nederland gevestigde Anssems Aanhangwagens produceert al sinds 1977 aanhangwagens. De aanhangerbouwer heeft door de jaren heen een groot aantal varianten ontwikkeld en bedient daar zowel particulieren als bedrijven mee. De verbindende factor in het afwisselende aanbod van Anssems is de hoogwaardige kwaliteit die wordt geleverd. Voor een robuuste en duurzame aanhanger van Anssems bent u welkom bij Aanhangwagens XXL West-Brabant.

Ruime keuze bij kopen Anssems aanhangwagen

Omdat dit merk al sinds 1977 bestaat, vindt u voor bijna elke bedrijfstak wel een aanhanger van Anssems in het assortiment. De ontwikkeling van aanhangers begon met een ontwerp dat sterk, gebruiksvriendelijk, onverslijtbaar, van hoge kwaliteit en toch betaalbaar was. Op basis van deze waarden bracht het familiebedrijf een aanhangwagen uit die men mistte in het destijds beschikbare aanbod van andere merken. Dankzij de aantrekkelijke prijs, de gevarieerde keuze en de sterke constructie van de wagens, werd het merk snel populair in verschillende landen in Europa. Het Anssems-assortiment bestaat uit paardentrailers, bagageaanhangers, huif aanhangwagens, kippers, enkelas bakwagens, tandemas bakwagens, auto- en machinetransporters en plateauaanhangers. Vooral de modellen in de diverse series van de Anssems GT worden veel verkocht. Deze GT-lijnen omvatten bagagewagens, gesloten aanhangers en bakwagens voor  werk gerelateerd en particulier gebruik.

Nederlandse aanhangwagens met internationaal karakter

In de periode na de ontwikkeling van de eerste Anssems aanhanger maakte het bedrijf een gestage groei door. Het merk produceert al sinds 1977 aanhangwagens in Nederland, maar men heeft ook al jaren vestigingen elders in Europa. De productie vindt tegenwoordig namelijk plaats in fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het afzetgebied bleef evenmin achter en heeft zich vanuit Nederland uitgebreid naar Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk. Dat u een aanhangwagen van Anssems in grote delen van Europa kunt kopen, zegt natuurlijk veel over de constante kwaliteit en uitstekende reputatie van dit merk. Het zal u dan ook niet verbazen dat het Noord-Brabantse bedrijf tot de grootste aanhangwagenproducenten van Europa behoort en de concurrentie met de bekende Duitse en Britse merken moeiteloos aan kan.

Anssems aanhangers van constante kwaliteit

Hoewel het bedrijf zijn aanhangwagens in meerdere landen produceert, wordt nauwlettend in de gaten gehouden dat alle modellen kwalitatief gelijk zijn. Ongeacht in welk land ze zijn geassembleerd. Iedere fabriek heeft zijn eigen specialisatie, maar de vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk hanteren in alle gevallen dezelfde hoge kwaliteitseisen. Hiervan profiteert zowel de klant als het bedrijf zelf. Het merk produceert al sinds 1977 aanhangwagens en heeft zijn goede naam voor een belangrijk deel te danken aan de constante kwaliteit die men levert. Om tot gelijkvormigheid te komen, werken alle fabrieken volgens vaste productieprocessen. Deze zijn volledig ingericht op het leveren van steeds weer diezelfde hoge kwaliteit waar elke aanhangwagen van Anssems om bekendstaat. Daarom maakt het bedrijf de meeste onderdelen zelf en worden uitsluitend de benodigde remsystemen, koppelingen, wielen en assen bij andere producenten betrokken.

Contact

Wilt u een aanhangwagen leasen of kopen? Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant hebben we een ruim assortiment met verschillende merken, modellen en afmetingen. Zit er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor een aanhangwagen op maat. Voor tijdelijk transport kunt u ook een aanhanger huren bij ons. Zo hebben we voor iedereen een geschikte aanhangwagen oplossing.