Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Merken

De aanhangwagenbranche kent veel aanhangwagen fabrikanten met elk een eigen labe... Lees meer

De aanhangwagenbranche kent veel aanhangwagen fabrikanten met elk een eigen label. Door het ruime aanbod  is het niet altijd makkelijk om te bepalen welke aanhangwagen of paardentrailer nu goed is en welke niet. Wij bij Aanhangwagens XXL West-Brabant hechten veel waarde aan een ... Lees meer

Merken

De aanhangwagenbranche kent veel aanhangwagen fabrikanten met elk een eigen label. Door het ruime aanbod  is het niet altijd makkelijk om te bepalen welke aanhangwagen of paardentrailer nu goed is en welke niet. Wij bij Aanhangwagens XXL West-Brabant hechten veel waarde aan een tevreden klant en aan een hoge kwaliteit product die wij leveren. Hierdoor maken wij bewuste keuzes in de merken aanhangwagens en paardentrailers die wij aanbieden. Kwaliteit en service zijn hierin belangrijke speerpunten.

Aanbod aanhanger merken

U treft bij Aanhangwagens XXL West-Brabant een ruim aanbod merken aanhangwagens en paardentrailers. Wij hebben bewust een grote voorraad in diverse prijsklasse, afmetingen en merken om u de mogelijkheid te geven om diverse aanhangers en paardentrailers te vergelijken. U treft bij ons de volgende aanhangwagen merken aan:

Meer informatie over een bepaald merk vindt u op de desbetreffende pagina. Wij vinden het belangrijk om open en transparant te zijn over de paardentrailer en aanhanger merken richting onze klanten waardoor wij u graag meer vertellen over de merken. Ieder merk heeft een afzonderlijk verhaal en de producten verschillen dermate dat het handig is om te weten waar een bepaalde fabrikant in uitblinkt.

Wij hebben samen met andere ondernemingen onze inkoop gebundeld. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden en zorgen voor een optimaal assortiment waarbij wij voor iedere gebruiker een aanhanger of paardentrailer kunnen aanbieden.

Wilt u de diverse merken aanhangwagens met eigen ogen zien en vergelijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen over ons assortiment en mocht u nog geen idee hebben welk type aanhangwagen voor u geschikt is dan helpen wij u graag. U kunt Aanhangwagens XXL West-Brabant vinden in Roosendaal op bedrijventerrein de Borchwerf II, aan de snelweg A17.