Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Huif aanhanger tweedehands

Producten in deze categorie

  Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  Tweedehands huif aanhanger

  Een aanhangwagen die zowel gesloten als open gebruikt kan worden is een huif aanhangwagen. Doordat de huif opbouw gemakkelijk te (de)monteren is, kunt u deze aanhangwagen voor veel doeleinden inzetten. Het droog vervoeren van uw goederen doet u met speels gemak met een huif aanhangwagen. Met enige regelmaat krijgen we bij Aanhangwagens XXL West Brabant huif aanhangers gebruikt binnen, maar die nog in zeer nette staat verkeren. Daar maken wij natuurlijk graag één van onze klanten blij mee.

  Wij bieden deze wagens nagekeken aan, maar soms zetten we ze ook meteen na inruil op onze website. Uiteraard heeft dit invloed op de prijs, maar wij kunnen dan geen garantie geven op de kwaliteit van de wagen. Wilt u zeker zijn dat uw aankoop in goede staat is, kies dan voor een onderhoudsbeurt. Bij de onderhoudsbeurt kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw huif aanhanger gebruikt.

  Tweedehands huif aanhangwagen kopen

  Heeft u tussen ons aanbod gebruikte aanhangwagens een geschikte huif aanhanger gevonden? Breng gerust een bezoek aan onze showroom om de wagen te komen bekijken. Is de huif aanhanger helemaal naar uw wens dan kunt u deze direct meenemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

  Zit op dit moment niet de gewenste gebruikte huif aanhanger in ons aanbod, dan kunt u ons ook altijd laten weten waar u naar op zoek bent zodat wij u direct kunnen contacteren indien er een passend model binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod huif aanhangwagens om daar het gewenste model te vinden.

  Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een gesloten wagen huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze huur wagens zeer gewild zijn raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen kom te staan.