Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Plateauwagen tweedehands

Tweedehands plateauwagen kopen?

Wilt u een plateauwagen tweedehands aanschaffen omdat een nieuwe plateau aanhangwagen boven budget is? Dan heeft Aanhangwagens XXL West Brabant verschillende mogelijkheden voor u. Wij bieden namelijk ook plateau aanhangers gebruikt aan. Met regelmaat worden er bij ons plateauwagens ingeruild die nog van zeer hoge kwaliteit zijn.

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"Proline plateauwagen 300x184cm 2700kg uit 2018","item_id":152389,"currency":"EUR","price":3327.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Plateauwagen tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Proline plateauwagen 300x184cm 2700kg uit 2018

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline plateauwagen 351x185cm 2850kg","item_id":152246,"currency":"EUR","price":8167.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Plateauwagen tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":1,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Proline plateauwagen 351x185cm 2850kg

  Meer informatie
 • {"item_name":"Eduard plateauwagen 405x200cm 2100kg uit 2009","item_id":152471,"currency":"EUR","price":3569.5,"item_brand":"Eduard","item_category":"Plateauwagen tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":2,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Eduard plateauwagen 405x200cm 2100kg uit 2009

  Meer informatie
 • {"item_name":"HULCO plateauwagen 335x183cm 2600kg uit 2022","item_id":152472,"currency":"EUR","price":4416.5,"item_brand":"HULCO","item_category":"Plateauwagen tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":3,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  HULCO plateauwagen 335x183cm 2600kg uit 2022

  Meer informatie

  Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  Een plateauwagen lijkt in veel opzichten op de bakwagen. Het grote verschil tussen deze varianten is de plaats van de wielen ten opzichte van de laadvloer. Bij een plateauwagen bevinden de wielen zich onder de laadvloer en bij een bakwagen bevinden de wielen zich naast de laadvloer. Het grote voordeel van een plateau aanhanger is daarom het grote laadoppervlak. Veel bouwbedrijven en hoveniers beschikken over een dergelijke wagen, dit omdat er grote en zwaardere goederen mee vervoerd kunnen worden.

   Ontvang gratis tips via Whatsapp
   Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

   Plateauwagen tweedehands kopen in Roosendaal

   Heeft u na het zien van ons aanbod een geschikt model plateau aanhanger tweedehands gevonden? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan onze showroom. U kunt, indien de wagen naar volle tevredenheid is, uw aankoop direct meenemen. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft de mogelijkheid om een aanhanger direct op naam te zetten.

   Het aanbod plateauwagens tweedehands wisselt met zeer grote regelmaat. Zo hebben we veel verschillende maten en af en toe zelf wel eens een schamelwagen occasion. Maar het kan ook voorkomen dat op het moment dat u aan het zoeken bent, u de wagen waar u naar op zoek bent niet tegenkomt in ons aanbod. Wij adviseren u dan toch om contact met ons op te nemen. Indien wij weten waar u naar op zoek bent dan kunnen wij u direct contacteren zodra er een passende wagen binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen onze reguliere aanbod plateau aanhangwagens om daar het gewenste model te vinden.

   Liever een plateau aanhanger huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur plateauwagens gewild zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen kom te staan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands plateauwagens. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken.

   Welke soorten aanhangwagens zijn er?

   Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

   Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

   Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

   Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

   Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

   De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

   Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

   Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.