Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Veetrailers tweedehands

Veetrailers zijn verkrijgbaar in een enkeldeks maar ook in een dubbeldeks uitvoe... Lees meer

Veetrailers zijn verkrijgbaar in een enkeldeks maar ook in een dubbeldeks uitvoering. Vanzelfsprekend kunt u met een dubbeldeks uitvoering meer vee vervoeren dan met een enkeldeks uitvoering. Bent u op zoek naar een veetrailer maar u wordt tegengehouden door de investering? Dan i... Lees meer

Helaas, er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

Veetrailers tweedehands

Veetrailers zijn verkrijgbaar in een enkeldeks maar ook in een dubbeldeks uitvoering. Vanzelfsprekend kunt u met een dubbeldeks uitvoering meer vee vervoeren dan met een enkeldeks uitvoering.

Bent u op zoek naar een veetrailer maar u wordt tegengehouden door de investering? Dan is een tweedehands veewagen een goed alternatief. Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft mede door de vele contacten binnen de markt regelmatig tweedehands veetrailers in het assortiment. De wagens die bij ons binnenkomen worden vooraf eerst gecontroleerd om zeker te zijn dat we een kwalitatieve veewagen aan kunnen bieden.

Een veetrailer is een gesloten aanhangwagen waarmee u zowel groot- als kleinvee kunt vervoeren. Door de aluminium opbouw en de vloer die gemaakt is van traanplaat, staat een veetrailer garant voor jarenlang plezier. Aangezien de veewagen in contact komt met urine, mest of andere vloeistoffen is het van belang dat de wagen met regelmaat wordt schoongemaakt. Door aandacht te geven aan onderhoud zorgt u er voor dat het vee comfortabel maar ook veilig vervoerd kan worden.

Gebruikte veewagen kopen

Zit er voor u tussen ons aanbod tweedehands veewagens een interessant model bij? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom om de trailer te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de trailer direct mee nemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

Heeft u ons aanbod bekeken en zit er op dit moment geen geschikte tweedehands veetrailer tussen? Wij raden u toch aan om even contact met ons op te nemen. Indien we een gebruikte veewagen binnen krijgen die voldoet aan uw vraag, dan kunnen wij direct contact met u opnemen. Een kijkje nemen tussen het reguliere aanbod veetrailers om daar het gewenste model te vinden behoort ook tot de mogelijkheden.

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken.

Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.