Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Kippers
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Kippers

Producten in deze categorie

Kipper huren

Heeft u grote verbouw plannen in of aan uw huis of gaat uw tuin op de schop? Maak het uzelf dan niet te moeilijk en huur vandaag nog een kiepaanhanger bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met onze elektrische kipper bent u van alle gemakken voorzien. Het lossen van uw puin gaat zonder problemen aangezien de laadbak volledig elektrisch wordt gekiept waardoor de lading zonder enige moeite wordt gestort.

Kiepaanhanger huren in Roosendaal

Een kipper huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u op verschillende manieren regelen. Allereerst kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier op de specifieke productpagina. Hier voert u al uw wensen in waarna het formulier terecht komt bij onze verhuurafdeling. U ontvangt altijd een bevestiging van ons indien de reservering geplaatst is. Bent u niet in de gelegenheid om online het formulier in te vullen dan kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met onze verhuurafdeling. Hierbij heeft u de keus om een Whatsapp bericht te sturen of te kiezen voor het directe telefoonnummer.

Op het moment dat u bij ons de kiep aanhanger komt ophalen dient u borg te betalen welke na afloop wordt verrekend met het totale huurbedrag. U ontvangt na betaling van de borgsom, een officiële huurovereenkomst waardoor u volgens de richtlijnen van de BOVAG een huur wagen mee neemt. Deze overeenkomst geeft u ook zekerheid dat u geen risico’s loopt bij eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur kipper. Heeft u nog extra spanbanden of een ladingnet nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor een kipper huren in Zeeland.