Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Kippers

Kipper kopen?

Wilt u een nieuwe kieper kopen of huren? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 7800 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten kiepaanhangers staan.

Wij hebben kippers van de merken Proline, Ifor Williams, Saris, Easyline en Loady. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Praktisch in gebruik

  Een kiep aanhangwagen maakt uw werk gemakkelijk en bespaart u veel tijd bij het laden en lossen. Vooral bij los gestort materiaal zoals zand, grind of grond is een kieper ideaal om snel en makkelijk te lossen. De kiepaanhangwagen is zowel verkrijgbaar met handbediende pomp als met elektronische hydraulische pomp. Maakt u veel gebruik van het kiepsysteem, dan bevelen wij elektrische bediening aan. In deze modellen zitten overigens nog veel verschillen. U kunt namelijk kiezen voor een kipper aanhanger die alleen achterwaarts kiept, maar u kunt ook voor een driezijdige kipper kiezen. Deze kunt u ook nog naar de zijkant laten kiepen. Bij gering gebruik van het kiepsysteem is handbediening echter al voldoende. Het voordeel hiervan is namelijk dat de accu niet leegloopt wanneer het systeem langere tijd niet gebruikt wordt.

  Veel soorten direct uit voorraad

  De kieper is in veel varianten te verkrijgen. Zowel nieuw als occasion. Voor de particuliere gebruiker is bijvoorbeeld een ongeremde kipper al voldoende terwijl een hovenier een tandemasser kipper of zelfs groter wenst. Bij ons kunt u meerdere modellen vergelijken uit voorraad, daarnaast kunnen wij door deze ruime voorraad een korte levertijd garanderen. De kippers zijn daarbuiten ook nog eens uit te breiden met vele extra’s. Klanten van Aanhangwagens XXL West Brabant kiezen bijvoorbeeld vaak voor loofrekken, opzetborden, ladingnetten of disselsloten.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een kipper aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw kiepaanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw kipper in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan kippers. Zo bieden wij de volgende merken kiepaanhangwagens:

  Zoekt u een kipper van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de kiepaanhangwagen trekken?

  De regels omtrent het trekken van een kipeprs zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een kipper te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een kipper te leasen. U kunt de kipper dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de kiepaanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.

  Welke merken kippers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan kippers. Zo bieden wij de volgende merken kiepaanhangwagens:

  Zoekt u een kipper van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.