Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Verhuur machinetransporters

Machinetransporter huren

Om op een veilige en comfortabele manier uw machines te vervoeren heeft u een sterke aanhangwagen nodig. Het transport van uw machines zoals een hoogwerker of graafmachine kunt u het beste uitvoeren met een machinetransporter, ook wel dieplader genoemd.

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"Proline machinetransporter 400x180cm 2700kg","item_id":151542,"currency":"EUR","price":78.64999999999999,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur machinetransporters","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Proline machinetransporter 400x180cm 2700kg

  Bekijk beschikbaarheid

Komt het maar zeer zelden voor dat u machines moet transporteren, dan heeft Aanhangwagen XXL West Brabant de oplossing voor u. Wij hebben een dieplader te huur voor een scherpe prijs en van een hoge kwaliteit. Een transporter huren lost het transport probleem voor u op.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Machinetransporter huren in Roosendaal

  Indien u besloten heeft om een machinetransporter te huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant dan kunt u op verschillende manieren een reservering plaatsen. Allereerst kunt u op een gemakkelijke manier een reservering plaatsen op pagina van de gewenste machinetransporter. Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om een bericht te sturen via WhatsApp en u kunt uiteraard ook rechtstreeks bellen met onze verhuur afdeling. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan.

  Op het moment dat u de gesloten wagen komt ophalen ontvangt u na het betalen van de borg, een officiële huurovereenkomst. Met deze overeenkomst bent u er zeker van dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tevens geeft het u zekerheid voor eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

  Heeft u weinig ervaring of kennis voor het gebruik van een machinetransporter? Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de te huren transporter. Heeft u nog extra accessoires nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

  Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor een dieplader verhuur in Zeeland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.