Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Verhuur motortrailers

Motortrailer huren

Het vervoeren van uw motor(en) gaat u het makkelijkste af met een motortrailer. Gaat u bijvoorbeeld met de auto op vakantie maar u wilt tegelijkertijd ook uw motor meenemen? Of heeft u een opknapper gekocht maar deze dient u wel op te komen halen? Deze mogelijke problemen zijn gemakkelijk op te lossen door het gebruik van een motortrailer.

Producten in deze categorie

Heeft u voor een korte periode een motoraanhanger nodig? Bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u een motortrailer huren. Wij hebben diverse soorten motoraanhangers te huur waardoor we voor ieder type vervoer de juiste trailer kunnen verhuren.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Motortrailer huren in Roosendaal

  Aanhangwagens XXL West Brabant hecht veel waarde aan een goede service met korte lijnen. Een motoraanhanger huren is daarom zeer gemakkelijk te regelen. Nadat u een keus heeft gemaakt tussen de diverse trailers kunt u op de desbetreffende pagina direct uw reservering plaatsen. Zodra wij het formulier ontvangen kijken wij naar de beschikbaarheid om vervolgens u een bevestiging te sturen zodat u zeker bent van de motortrailer. Vindt u het prettiger om persoonlijk in contact te komen met onze verhuur afdeling dan is dat mogelijk via Whatsapp of via ons directe telefoonnummer. Deze telefoonnummers vindt u terug op de productpagina’s.

  Op de afgesproken datum zien wij u graag terug in onze showroom om de verhuur trailer op te halen. Na een korte uitleg zal een officiële huurovereenkomst worden opgesteld waardoor u zeker bent dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tot slot betaald u een borgsom en kunt u gebruik maken van de aanhanger. Zodra de aanhanger in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

  Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur trailer. Heeft u nog extra accessoires, zoals spanbanden nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

  Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw huur motortrailer in Zeeland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.