Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Motortrailers

Motortrailer kopen?

Wilt u een nieuwe motortrailer kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij verschillende soorten motoraanhangers staan. Wij hebben deze aanhangwagens van de merken Proline, Easyline en Loady. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Zo voorkomt u niet alleen schade, maar verhoogt u ook de verkeersveiligheid. Bovendien beschikken motortrailers naast de benodigde vastzetmogelijkheden over andere onmisbare features, zoals oprijplaten of een zakbare laadvloer. Dankzij een ruim aanbod bent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant aan het juiste adres voor een motor aanhangwagen. Bestel via onze website of maak een afspraak in onze showroom.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Motor aanhangers in allerlei soorten en maten

  Op het gebied van motortransporters is veel mogelijk. Om te beginnen hebben wij modellen in een groot aantal gewichtscategorieën. U kunt bij ons terecht voor een ongeremde motortrailer in de lichtste klasse van 750 kg, maar ook voor geremde exemplaren met een hoger totaalgewicht. Doordat een geremde motortrailer zwaarder is, heeft deze vaak meer laadvermogen. Daardoor is een dergelijke aanhangwagen zeer geschikt voor zwaardere motoren. Geremde motortrailers zijn soms echter voorzien van een gesloten bak. Dat zorgt ervoor dat het eigen gewicht een stuk hoger uitvalt, wat uiteraard van invloed is op de laadcapaciteit. U kunt er daarom niet zonder meer van uitgaan dat u met een zwaardere geremde trailer ook meer motoren kunt vervoeren. Zo vindt u onder onze motortrailers bijvoorbeeld ook ongeremde exemplaren waarmee dat mogelijk is. Overigens omvat de lichte categorie uitsluitend open aanhangers. Bepaalde modellen hebben echter een afneembare huif, zodat uw motor bij slecht weer toch droog kan staan.

  Motortrailer van gerenommeerd merk aanschaffen

  In ons assortiment vindt u motortransporters van diverse vooraanstaande merken. Met name Proline is goed vertegenwoordigd. Van deze Nederlandse trailerbouwer hebben wij open aanhangwagens en modellen met een huif in de lichtste en zwaarste categorieën. Van fabrikant Loady leveren we exemplaren van 750 kg, waarop plaats is voor één, twee of drie motoren. Humbaur en Easyline specialiseren zich in motor aanhangers van 1300, 1350 en 1400 kg. Het verschil tussen deze twee merken is dat de wagens van Easyline dicht zijn. Een voordeel van motortrailers met een gesloten bak in plaats van een huifoverkapping is dat deze zich tevens lenen voor opslag op locatie. Daarnaast biedt een dichte aanhangwagen voor motor mogelijkheden voor een reclametekst, logo of ander design. Hoewel vaste wanden daarvoor het best zijn, kunnen wij ook een huif van print voorzien. Een en ander wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd. Een deel van de motoraanhangwagens is uit voorraad leverbaar. Mocht dat bij de door u gewenste trailer niet het geval zijn, dan kunnen wij deze natuurlijk altijd bestellen.

  Accessoires voor uw motoraanhanger

  Wilt u uw trailer gebruiken als scooter aanhanger of als crossmotor aanhanger, of voor een motor scooter, quad of miniquad? Dan kunnen onze monteurs de motorsteunen op de laadvloer anders afstellen. Voor het aanbrengen van accessoires kunt u eveneens op ons rekenen. De trailerbouwers zelf bieden vaak een uitgebreid pakket met opties aan om uit te kiezen. Hiertoe behoren grote aanpassingen, zoals het plaatsen van een zijdeur of dichte vloer. Maar ook minder ingrijpende wijzigingen zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het laten aanbrengen van achterlichtbescherming, andere velgen of een elektrische lier, opbergkist, antidiefstalslot of verstelbare voorwielsteun. Accessoires voor het vastzetten van motoren zijn TyreFix-motorspanbanden, meer algemeen te gebruiken spanbanden met een ratel of extra sjor- en vloerogen. Heeft uw motor transport aanhanger een dichte bak? Dan zijn cargorails met cargostangen of een TyreFix-vastzetrails praktische toevoegingen aan de traileruitrusting. De beschikbare extra’s wisselen overigens per fabrikant.

  Motor aanhangwagen met leasecontract

  Het betalen van een aanhanger voor motor met of zonder accessoires hoeft niet in één keer. AWB komt u namelijk graag financieel tegemoet en biedt u de mogelijkheid tot leasen. Door gebruik te maken van een leaseplan blijven uw uitgaven overzichtelijk. Wilt u een motoraanhanger op afbetaling kopen? Dan heeft u de keuze uit leasetermijnen van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. De periode is afhankelijk van de aanschafprijs. Ook bij een tweedehands aanhangwagen voor motor is leasen mogelijk.

  Een gebruikte motor aanhanger kopen

  In plaats van een nieuwe motortrailer te kopen, kunt u ook een kijkje nemen bij onze occasions. Vooral als u niet direct een aanhangwagen nodig heeft, kan het lonen om het tweedehands aanbod in de gaten te houden. Naast door ons overgenomen motor aanhangers staan hier soms ook demo-exemplaren tussen. Dit zijn motortransporters die uit onze showroom komen en dus hooguit gebruikt zijn voor proefritten. Ze hebben vaak een zeer recent bouwjaar. U koopt hiermee dus een vrijwel nieuwe trailer voor een occasionprijs. Heeft u zelf motor aanhangwagen een te koop? Dan zijn wij daar altijd in geïnteresseerd. Mail ons foto’s van het chassis, de banden en de binnen- en buitenzijde van de eventuele bak, zodat we een goede indruk krijgen. Voor een uiteindelijk overnamebesluit willen wij de motor transport aanhanger nog wel zelf bekijken. Daartoe maken we dan een afspraak met u bij ons in Roosendaal.

  Aanhangwagen voor motor huren

  Wanneer u onregelmatig een motor aanhanger nodig heeft, is het kopen ervan wellicht overbodig. Om toch in uw behoefte te voorzien, kunt u dan altijd terecht bij de verhuurafdeling. In onze motortrailer verhuur hebben we aanhangwagens beschikbaar in meerdere gewichtsklassen. Hier vindt u dus exemplaren zowel voor lichte als zwaardere motoren. We raden u wel aan om de aanhanger voor motor van uw voorkeur op tijd te reserveren. Dan weet u zeker dat u niet misgrijpt. Op de afzonderlijke verhuurpagina’s van de motortransporters kunt u de beschikbaarheid ervan checken.

  Motortrailer online kopen

  Een motor aanhanger bestellen gaat op onze website eenvoudig en snel. Eventuele standaarduitbreidingen zijn eveneens online toe te voegen. En voor een meerprijs bezorgen wij de motor transport aanhanger bovendien bij u thuis. Wilt u liever worden geadviseerd? U kunt ook naar de showroom komen. Daarvoor moet u wel een afspraak maken. Er staat dan een medewerker voor u klaar om u te helpen bij de aankoop van uw ongeremde of geremde motortrailer.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.