Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Verhuur open aanhangers

Open aanhangwagen te huur

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant bent u aan het juiste adres wanneer u overweegt om een open aanhanger te huren. In onze showroom hebben we hebben een veelzijdig assortiment met open huuraanhangwagens en u zult dus zeker een geschikt exemplaar voor uw werkzaamheden vinden.

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"Plateauaanhangwagen 602x203cm 2700kg","item_id":139652,"currency":"EUR","price":114.95,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Plateauaanhangwagen 602x203cm 2700kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Schamelwagen 802x220cm 3500kg","item_id":139697,"currency":"EUR","price":145.2,"item_brand":"Henra","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":1,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Schamelwagen 802x220cm 3500kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Plateauwagen 503x202cm 3500kg","item_id":139651,"currency":"EUR","price":90.75,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":2,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Plateauwagen 503x202cm 3500kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Plateauwagen 351x185cm 2000kg","item_id":141409,"currency":"EUR","price":54.449999999999996,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":3,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Plateauwagen 351x185cm 2000kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Bakaanhangwagen geremd 300x150cm 2500kg","item_id":141054,"currency":"EUR","price":48.4,"item_brand":"Anssems","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":4,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Bakaanhangwagen geremd 300x150cm 2500kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Bakwagen ongeremd 250x130cm 750kg","item_id":139649,"currency":"EUR","price":36.3,"item_brand":"Loady","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":5,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Bakwagen ongeremd 250x130cm 750kg

  Bekijk beschikbaarheid

Het aanbod op onze website stemt exact overeen met dat van onze verhuurafdeling en op de overzichtspagina ziet u in één oogopslag ziet welk type aanhanger met een open bak voor u in aanmerking komt.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Open aanhangwagen huren voor uiteenlopende klussen

  Er zijn diverse scenario’s te bedenken waarbij het huren van een aanhangwagen met een open bak nodig is. Waar gesloten aanhangers ideaal zijn om inboedels en dergelijke te transporteren en soms een koelmotor hebben, zijn open wagens vooral geschikt voor minder kostbare vracht. Het huren van een open aanhanger wordt in de regel dan ook gedaan voor het vervoeren van goederen, die zonder problemen blootgesteld kunnen worden aan de buitenlucht. Denk bijvoorbeeld aan tuinafval, openhaardhout, stenen, buitentegels, pallets, zand, grind, af te voeren bouw-, hout- en sloopafval en andere zaken. Wilt u een aanhangwagen huren zonder overkapping en geschikt voor bijzonder transport? Dan hebben wij onder meer auto-, motor- en boottrailers in het huuraanbod.

  Verschillende open aanhangwagens in de verhuur

  Net als gesloten aanhangwagens kennen ook bak- of open aanhangers veel designs en uitvoeringen. Zo hebben wij open aanhangers te huur in gewichtsklassen tussen 750 kg en 3500 kg. In onze verhuur vindt u aanhangers in de vorm van reguliere bakwagens, plateauaanhangwagens en schamel- of autonome wagens. Bij deze laatste groep bevinden de assen zich aan de beide uiteindes van de bak, waardoor de aanhanger zeer stabiel blijft bij het laden en lossen en tijdens het rijden. Een bijkomend voordeel van schamelwagens is dat ze een hoge laadcapaciteit hebben. Plateauaanhangers beschikken eveneens over een groot oppervlak en hebben daarnaast neerklapbare of afneembare zijpanelen. Een bakwagen is ideaal voor wie een meer compacte aanhanger huren wil. Deze zijn beschikbaar als ongeremde en geremde variant en met één of twee assen.

  Open aanhangwagens te huur van kwaliteitsmerken

  Aanhangwagens XXL West Brabant staat voor kwaliteit, en dat blijkt ook uit de aanhangers in ons verhuurassortiment. Hierin vindt u toonaangevende merken als Loady, Anssems, Proline en Ifor-Williams. Deze fabrikanten staan bekend om hun betrouwbare, veilige en solide wagens. Wij zorgen er dankzij periodiek onderhoud en regelmatige technische controles uiteraard voor dat onze huuraanhangwagens steeds blijven voldoen aan deze eigenschappen. Zo huurt u gegarandeerd een open bakwagen van hoge kwaliteit. Elk merk heeft echter zijn eigen bijzonderheden en specifieke kenmerken. Wanneer u een open aanhanger huren gaat, is het daarom verstandig om u eerst goed te oriënteren op ons verhuuraanbod dat op onze website staat.

  Open aanhangwagen bij ons huren

  Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u de aanhanger direct reserveren voor de periode dat u deze nodig heeft. Dit kan door verder gebruik te maken van onze website. Via de productpagina van elke huuraanhangwagen kan het desbetreffende model namelijk eenvoudig online worden gereserveerd. Wij zorgen er dan voor dat de aanhanger klaar staat wanneer u deze komt ophalen. Daarbij dient u het huurbedrag en een contante borgsom te betalen en krijgt u van ons de officiële huurovereenkomst. Dit is uw bewijs dat de verhuur conform de Bovag-regels geschiedt, terwijl het document ook nodig is wanneer de politie uw papieren of voertuigcombinatie wil controleren. Bij de open aanhangers die wij te huur hebben, zijn extra accessoires soms handig of nodig. U kunt onder andere een ladingnet of spanbanden erbij huren. Wilt u meer weten over onze verhuurmogelijkheden, dan zijn wij bereikbaar per telefoon, e-mail, online contactformulier en WhatsApp.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.