Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Actiemodellen paardentrailer
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Actiemodellen paardentrailer

Producten in deze categorie

Paardentrailer aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Bent u op zoek naar een goedkope paardentrailer? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij vele soorten trailers staan die meelopen in een actie. Wij bieden paardentrailer aanbiedingen aan van het merk Montana. In dit aanbod vindt u ongetwijfeld een model dat geschikt is voor u.

Goedkope paardentrailer in Roosendaal

Het vinden van de juiste paardentrailer kan soms erg lastig zijn en vraagt een behoorlijke investering. Om die reden heeft Aanhangwagens XXL West Brabant speciaal voor u een aantal actiemodellen op een rij gezet. In dit aanbod kunt u 1,5 paards en 2 paards trailers vinden. Deze trailers zijn te verkrijgen voor een interessante prijs, dat maakt het zoeken al een stuk eenvoudiger. Door de paardentrailers groots in te kopen met meerdere partijen kunnen wij deze tegen een interessante prijs aanbieden, profiteer dus van de voordelen. Veel aantoonbaar tevreden klanten gingen u al voor, dat is natuurlijk wel zo vertrouwd.

Het geschikte model

Een geschikt model is afhankelijk van uw paard. In ons advies naar u houden we rekening met schofthoogtes, staruimte en hoofdruimte, toch bent u de gene die de beslissing moet nemen. Belangrijk is hoe u uzelf voelt als u naast een trailer staat. Comfort voor bestuurder en paard staat voorop. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens kunnen u uiteraard van advies voorzien.

Vele mogelijkheden

Kunt u in onze paardentrailer aanbiedingen toch niet het model vinden waar u naar op zoek bent? Bekijk dan ons reguliere aanbod. Hier hebben wij nog vele andere interessant geprijsde modellen staan. Ook krijgen wij met regelmaat gebruikte trailers binnen. Bekijk de tweedehands trailers om te zien of hier een model tussen zit waar u naar op zoek bent. Als laatste kunt u bij Aanhangwagens XXL West Brabant ook altijd een trailer huren. Dit geeft u wat extra tijd om goed na te denken over wat u precies wilt.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of trailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope paardentrailer te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw paardentrailer aanbieding in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw goedkope paardentrailer in Zuid-Holland.