Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Actiemodellen paardentrailer

Aanbieding paardentrailers, de beste paardentrailers tegen de scherpste prijs

Een nieuwe paardentrailer aanschaffen tegen de scherpste prijs? Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant bent u op het juiste adres.Wij hebben een ruim assortiment 1.5-paards en 2-paards paardentrailers in de aanbieding. Kunt u niet het product vinden waar u naar zoekt? Kijk dan op onze algemene paardentrailer pagina voor ons gehele assortiment.

Producten in deze categorie

Paardentrailer aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Bent u op zoek naar een goedkope paardentrailer? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij vele soorten trailers staan die meelopen in een actie. Wij bieden paardentrailer aanbiedingen aan van het merk Montana. In dit aanbod vindt u ongetwijfeld een model dat geschikt is voor u.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Goedkope paardentrailer in Roosendaal

  Het vinden van de juiste paardentrailer kan soms erg lastig zijn en vraagt een behoorlijke investering. Om die reden heeft Aanhangwagens XXL West Brabant speciaal voor u een aantal actiemodellen op een rij gezet. In dit aanbod kunt u 1,5 paards en 2 paards trailers vinden. Deze trailers zijn te verkrijgen voor een interessante prijs, dat maakt het zoeken al een stuk eenvoudiger. Door de paardentrailers groots in te kopen met meerdere partijen kunnen wij deze tegen een interessante prijs aanbieden, profiteer dus van de voordelen. Veel aantoonbaar tevreden klanten gingen u al voor, dat is natuurlijk wel zo vertrouwd.

  Het geschikte model

  Een geschikt model is afhankelijk van uw paard. In ons advies naar u houden we rekening met schofthoogtes, staruimte en hoofdruimte, toch bent u de gene die de beslissing moet nemen. Belangrijk is hoe u uzelf voelt als u naast een trailer staat. Comfort voor bestuurder en paard staat voorop. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens kunnen u uiteraard van advies voorzien.

  Vele mogelijkheden

  Kunt u in onze paardentrailer aanbiedingen toch niet het model vinden waar u naar op zoek bent? Bekijk dan ons reguliere aanbod. Hier hebben wij nog vele andere interessant geprijsde modellen staan. Ook krijgen wij met regelmaat gebruikte trailers binnen. Bekijk de tweedehands trailers om te zien of hier een model tussen zit waar u naar op zoek bent. Als laatste kunt u bij Aanhangwagens XXL West Brabant ook altijd een trailer huren. Dit geeft u wat extra tijd om goed na te denken over wat u precies wilt.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of trailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope paardentrailer te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw paardentrailer aanbieding in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw goedkope paardentrailer in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens en paardentrailers zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken paardentrailers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan paardentrailers. Zo bieden wij de volgende merken paardentrailers:

  Zoekt u een paardentrailers van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de paardentrailer trekken?

  De regels omtrent het trekken van een paardentrailer zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een paardentrailer te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een paardentrailer te leasen. U kunt de paardentrailer dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de paardentrailer 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.